V roce 2012 se filmový agent Bourne se svou manželkou Lucianou Barrosovou (45) a třemi dětmi přestěhoval do panství za 15 milionů (321 milionů korun) v jedné z nejluxusnějších losangelských čtvrtí u pohoří Santa Monica. Na pozemcích o rozměrech kolem 2 000 m2 se rozkládá vila o obytné ploše 1254 m2. Dvoupatrová budova navržená architektonickou společností KAA design je přehlídkou moderního kalifornského života s lehkými asijskými vlivy. A svým vybavením uspokojí i ty nejnáročnější boháče.

Video: Zpěvačka Mátlová porodila! Menzelová se zbavuje domu za 20 mega! A Nesvačilová oznámila rozchod!

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Mátlová porodila! Menzelová se zbavuje domu za 20 mega! A Nesvačilová oznámila rozchod! Petr Macek, Lukáš Červený

Kromě sedmi ložnic a deseti koupelen jde zde k nalezení klimatizovaný vinný sklípek s degustační místností, královský obývák s přidruženou jídelnou a moderní kuchyní za rohem, vybavená tělocvična nebo vlastní spa. Nesmí chybět ani dvě samostatné šatny a prostorné terasy s parádním výhledem.

Doménou zahrady je bazén, za nímž k pohodovým večerům u vína a dobrého jídla láká zahradní domek s posezením. Na východně straně se nachází dětské hřiště. Damonova rodina se údajně plánuje přestěhovat do New Yorku, kde si zakoupili duplexní byt za 17 milionů dolarů (364 milionů korun).

VIDEO: Smrt Hany Maciuchové šokovala Česko! Truchlí Satoranský i Bohdalová. A čeho nejvíc litovala?

Video
Video se připravuje ...

Smrt Hany Maciuchové šokovala Česko! Truchlí Satoranský i Bohdalová. A čeho nejvíc litovala? Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
41 fotografií