Odsouzený vrah a manžel Lucie z Výměny Michal v neděli na společný facebookový účet vlepil krátký informativní příspěvek o konci jejich vztahu.  „Ahoj přátelé, dnešním dnem 23. 5. 2021 jsem sepsal žádost o rozvod s mou ženou. I přesto, že ji šíleně miluji, jsem nucen se s ní rozvést,“ citoval slova web eXtra.cz

O pár chvilek později nepřekvapivé rozuzlení tříměsíčního bouřlivého manželství rozvedla také sama Lucie. Michala v novém statusu nařkla z nevěry a rozhodnutí o rozvodu stáhla na sebe.

Jak se nakonec ukázalo, šlo o pouhý vtip s cílem na sebe upozornit. To se jim úspěšně povedlo. „Žádná hádka mezi námi nevznikla. Bylo to uděláno schválně kvůli lidem a jejich reakci," vysvětlila „Ukřičená“ Lucie pro web eXtra.cz a falešné obvinění z nevěry vzala zpět. „Můj manžel mi nikdy nezahnul a je mi stále věrný. Jednalo se skutečně o vtip a reakce lidí byla přesně taková, jakou jsme čekali,“ doplnila.

Podle účastnice populární reality show, v níž kromě jiného řešila, z čeho se vyrábí houskové knedlíky, je jejich manželství zalité sluncem a z plánů na svatební cestu a společné dítě nesešlo, byť zplodit potomka se jim prozatím nedaří. „Byli bychom rádi, kdyby se o nás přestali všichni starat a nechali nás normálně žít,“ apelovala Lucie na veřejnost.

VIDEO: Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu!

Video
Video se připravuje ...

Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu! TV Nova

Fotogalerie
25 fotografií