Iveta, která se během natáčení z Jablonce dočasně přemístila za rodinou do vesnice Bzice, na Výměnu manželek opravdu nevzpomíná dobře. Spíše naopak - dokonce po nedokončeném natáčení vyhledala pomoc lékařů i psychologa. Po odvysílání přišla další těžká zkouška - diváci byli z jejího zjevu i chování šokování a dost ostře ji kritizovali. 

Jenže Iveta s nařčeními rozhodně nesouhlasí. „Já dnes litují toho, že jsem do toho pořadu šla. Všechno se otočilo proti mně, kdybych věděla, jak to bude, tak tam nelezu. Vše se nyní točí kolem mně, že za všechno mohu jen já, že já jsem ta největší špína, přitom to tak není. Druhá rodina taky má problémů dost, ale vyšli z toho, že se nic nestalo, že jsou slušní a to mi vadí,“ postěžovala si pro web ŽivotvČesku.cz paní Iveta.

Ta se taky setkala s obviňováním, že svého partnera bije. To rovně rázně popřela a krátce po odvysílání Výměny manželek odtajnila, jak to teď doma mají. Pokud někdo čekal rozchod, ošklivě by se pletl.... „První tři měsíce po návratu to vypadalo na rozchod. Ale nakonec bude svatba, David mě požádal o ruku. Myslím si, že kdybych byla tak zlá, líná a ošklivá, tak jsme se po té Výměně rozešli. Ale my jsme se nerozešli, naopak nás to dalo více do kupy, více jsme se spojili a nakonec bude svatba,“ svěřila se Iveta s dobrými zprávami. 

A kdy veselka bude a jak bude velká? Zdá se, že Ivetě koronavirus plány vůbec nenaruší. „Rádi bychom svatbu stihli ještě letos. Žádné známé nemáme, nikoho zvát nebudeme, svatba bude jen v rodinném kruhu," dodala pro ŽivotvČesku.cz účastnice Výměny manželek, která se teď potýká s ostrými reakcemi diváků.

VIDEO: Výměna manželek: Pokousání od štěnic?

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Pokousání od štěnic? TV Nova

Fotogalerie
13 fotografií