Thomas Markle (77) žije ve městě Rosarito v Mexiku, kde se mu udělalo zle. Okamžitě mu přijela na pomoc záchranka a jeho syn, který bydlí nedaleko. Přispěchala i jeho starší dcera Samantha (57), která přiletěla z Floridy. 

Kvůli bolestem, které by mohly nasvědčovat tomu, že utrpěl mrtvici, byl s kyslíkovou maskou na obličeji převezen do nemocnice Chula Vista v Kalifornii. Obě jeho starší děti mu byly nablízku. „Tom nebyl schopen mluvit se záchranáři, byl tak udýchaný. Musel své příznaky sepsat na papír,“ prozradil zdroj webu Mirror.

Thomas Markle už delší dobu žije ve stresu. Nestýká se se svou dcerou Meghan Markleovou, která se provdala za prince Harryho (37), a jeho starší dvě děti už s ní také nemluví, i když možná spíš nemluví Meghan s nimi. Že za svým nemocným tátou nepřijela i vévodkyně ze Sussexu, je smutné, ale kvůli jejich napjatým rodinným vztahům to zřejmě nikoho nepřekvapí.

Navíc je momentálně účastníkem soudního sporu ohledně fingování snímků před svatbou Meghan v roce 2018. A jako by to nestačilo, nejen že své nejmladší dítě vidí maximálně v televizi nebo na stránkách novin, je mu odepřeno i setkání se svými vlastními vnoučaty Archiem (3) a Lilibet (11 měsíců).

Možná právě kvůli odcizení s Meghan byl pevně rozhodnut zúčastnit se oslav platinového jubilea královny Alžběty II., které se odehrají už příští týden. „Těším se na to. Ukážu svou úctu ke královně a ujistím se, že královna chápe, že celá moje rodina respektuje královnu a členy královské rodiny a my je obdivujeme a chceme, aby věděli, co k nim cítíme,“ prozradil Thomas Markle své důvody, proč se chce oslav zúčastnit.

Otec Meghan má velkou smůlu, kvůli zdravotním problémům se nemohl účastnit ani její svatby. Dva týdny před jejím velkým okamžikem mu totiž lékaři operovali srdce, právě to byl důvod, proč nemohl být svědkem tohoto slavnostního okamžiku a vše zatím nasvědčuje tomu, že i účast na oslavách bude muset ze zdravotních důvodů zrušit.

Podle všeho to vypadá, že s dcerou nemluvil už roky a zřejmě doufal, že se podaří jeho vztah s dcerou napravit právě na oslavách. Do Británie se totiž chystá i jeho dcera Meghan a princ Harry, jejich děti samozřejmě nebudou chybět.

Video: Usmiřovací cesta Harryho a Meghan: 15 minut s Charlesem a strach z Williama?

Video
Video se připravuje ...

Usmiřovací cesta Harryho a Meghan: 15 minut s Charlesem a strach z Williama? Profimedia.cz

Fotogalerie
64 fotografií