O svých rodičích nemluví Anička Slováčková příliš ráda. „Už z nich opravdu nemůžu. Rozhodla jsem se od nich veřejně distancovat a k ničemu se nebudu vyjadřovat. Oni si vůbec neuvědomují, jak nás to s Felixem poškozuje,“ odpověděla Slováčková před nějakým časem na dotaz Blesku, jak vnímá návrat rodičů po rozchodu svého tatínka Felixe s Lucií Gelemovou.

Je pochopitelné, že jí asi není příjemná ani včerejší událost, kdy její máma opět bourala se svým luxusním vozem. Dagmar totiž odmítla provedení dechové zkoušky na alkohol a po hodině a půl po nešťastné události byla zachycena, jak se potácela ulicí a chybělo jen málo k dalšímu neštěstí, protože herečku málem přejel autobus.

Aničku samozřejmě nenechala událost chladnou a kolem sedmé hodiny se objevila v domě rodičů, zřejmě chtěla zjistit, jaká je situace. Nepřišla ovšem sama, ale v doprovodu fešného kamaráda z kapely. Ráno pak na sociální síť přidala tajemný vzkaz. Nahrála tam svou píseň s názvem Zrcadla a přidala i její text, který není zrovna optimistický. „Mám toho dost, proč dál mě trestáš,“ zpívá například. „Závislosti neporazím,“ stojí pak v další části písničky.

Proč Anička přidala na instagram právě tuto písničku a co tím chtěla říct, nijak nevysvětlila, možná ale vystihovala její aktuální náladu a pocity z toho, co včera její rodina díky Dagmar Patrasové prožila.

Video: Dagmar Patrasová po nehodě

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Patrasová po nehodě Aktu.cz

Fotogalerie
74 fotografií