Musel to být pořádný náraz, protože se otevřela kapota a na místě zasahovala nejenom policie, ale i hasiči. 

Já jsem neboural, prosím vás, ozvu se za chvíli, teď tady čekám na odtahovku a řeším věci okolo,“ řekl Blesku Felix Slováček.

Muzikant zrovna dnes slaví své 79. narozeniny, takže horší dárek od své ženy už dostat nemohl. Očitý svědek poslal dvě fotky, kde je auto po nárazu do betonové zábrany, na druhé fotografii je Dáda s Felixem a policií. 

Řidička nabourala do zaparkovaného auta a následně do betonových zábran. Odmítla se podrobit dechové zkoušce. Oznámení o nehodě jsme přijali 14.45,“ řekl policista Jan Daněk. 

VIDEO: Patrasová a Slováček bourali: Narazili do stojícího vozu a betonového zátarasu

Video
Video se připravuje ...

Patrasová a Slováček bourali: Narazili do stojícího vozu a betonového zátarasu. aktu.cz

Co se přesně stalo, že herečka neukočírovala auto kousek od jejich domu na Vinohradech, je zatím zahaleno tajemstvím, stejně jako to, proč Dáda na místě odmítla dechovou zkoušku. 

Snad se nebude opakovat její poslední autonehoda z prosince 2018. Tehdy Patrasová kousek od svého domu na Praze 2 nabourala do auta, které řídil mezinárodně hledaný Ukrajinec. Tehdy jí policie naměřila 2,5 promile alkoholu a okamžitě odebrala řidičský průkaz. 

Posléze přišel rozsudek – na rok a půl zabavený řidičský průkaz a pokuta 150 tisíc korun! „Tak sto padesát tisíc hodně zabolí, ale ten řidičák? To je hrůza. Na autě jsem celý život závislá,” fňukala tehdy herečka. A jak to vypadá, bude opět bez auta...

VIDEO: Patrasová bourala, až airbag lítal: Dechovou zkoušku odmítla

Video
Video se připravuje ...

Patrasová bourala, až airbag lítal: Dechovou zkoušku odmítla. David Malík

Fotogalerie
62 fotografií