Ačkoliv spolu nějaký ten rok úplně nežili, teď jsou Felix s Dádouopět partnerským párem, a dokonce spolu zvládnou oslavit i události, na které jsou pyšní. Muzikant nyní představil svou nejnovější desku s názvem Nádherná láska. Má z ní samozřejmě velkou radost. Jeho choť pak zase dovršila 66 let, což si také žádalo nějakou tu oslavu - obě události se podařilo spojit do jediné. Dádu jistě potěšila i zlatá mince, kterou pro ni nechala vyrobit Pražská mincovna. Je na ní vyobrazena ona, spolu s žížalou Jůlií. 

Není divu, že oba oslavenci byly »jako na roztrhání«. Stěží si našli chvíli na to, aby si vyměnili nějaké to políbení. Jinak je pro sebe spíše ukradli jejich hosté - s Dádou si chtěli všichni přítomní alespoň připít, někteří pánové byli ještě o něco familiérnější a rovnou došlo na pusinky - toto privilegium měl například fotograf Jadran Šetlík (70) či hudební skladatel a producent Zdeněk Barták (67). Herečka také dostala řadu (nejen) květinových darů, a dokonce i perlový náhrdelník, škoda tedy, že ne od Felixe.

Ovšem jak plynul večer a alkohol se naléval a pil v hojném množství, zajímavé pozornosti se nakonec dostalo i dceři slavného páru - Aničce Slováčkové (26), která byla zároveň jednou ze kmotrů tátovy desky. Spolu s ní pak i její bratr Felix Slováček ml. (38). 

Nejprve ji kdosi objímal, ale posléze se objevil ještě další pán - a ačkoliv půvabná blondýnka sama nic neslavila, zničehonic před ní poklekl. Navíc s kyticí rudých růží. Ona se pak k němu sklonila, a dokonce mu dala políbení. Kytici si vzala a držela si ji jako největší poklad v náručí. „Všichni hned začali vtipkovat, že to vypadá jako žádost o ruku,“ prozradil Blesku zdroj přímo z oslavy.

Ostatně Anička se nedávno nechala slyšet, že ji seriálová svatba v Ordinaci v růžové zahradě 2 docela inspirovala v ohledu vdavků a nechala by si něco takového líbit. „Bylo to hezký, úpně mě to navnadilo, že už bych si klidně někoho vzala, kdyby přišel s prstýnkem. Asi bych do toho šla,“ odhalila v pořadu Českého rozhlasu Dvojka Blízká setkání.

Kdo už by jí ale chtěl nyní gratulovat, bohužel si musí ještě počkat. Zásnuby to nebyly a jednalo se jen o vtipnou scénku na mejdanu, zřejmě už alespoň ze strany »nápadníka« i pod vlivem nějaké té skleničky. Navíc, alespoň soudě podle vzezření, by měla Anička ženicha o něco staršího. 

Na druhou stranu by to nebyla úplně špatná partie, jelikož se jedná o Roberta Noska, podnikatele a viceprezidenta organizace Československý lev, respektive též prezidenta pro Českou republiku tamtéž. Československý lev se prezentuje jako tým osobností, věnující se nejen všem druhům sportu a zábavy, ale i charitě. Těžko říct, jestli vůbec Noska napadlo, že jeho pokleknutí před Aničkou se stane pomyslným zlatým hřebem jinak poklidné party. Každopádně veselka se podle všeho opravdu nechystá...

VIDEO: 7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi…

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi… FTV Prima

Fotogalerie
89 fotografií