O málokteré manželské dvojici se toho napsalo tolik jako o herečce Dagmar Patrasové a saxofonistovi Felixi Slováčkovi. Jejich vztah si prošel mnoha peripetiemi, především kvůli záletnému muzikantovi, co dlouhá léta randil s výtvarnicí Lucií Gelemovou. S tou se ale minulý rok rozešel a se sklopenýma ušima se pak vrátil zpět ke své paní, od které se údajně nikdy úplně neodstěhoval a žil tak trochu dvojí život jak s milenkou, tak i s manželkou.

Představitelka legendární princezny Xénie z pohádkové Arabely, anebo okouzlující Káti ze sci-fi seriálu Návštěvníci, tedy herečka Dagmar Patrasová, od té doby po boku svého muže vysloveně kvete a mládne před očima. Zpěvačka Kamila Nývltová (32) sdílela fotku po návštěvě kadeřníka, kde se setkala právě s Dádou, a na zveřejněném snímku vypadají téměř jako vrstevnice! A to i přesto, že je Nývltová, známá muzikálová hvězda, o generaci mladší!

VIDEO: Ikona Dagmar Patrasová

Video
Video se připravuje ...

Ikona Dagmar Patrasová Videohub

Patrasová se totiž vrátila ke svému účesu z mládí, tedy k husté, rovně střižené ofině, a velice jí to sluší, tím spíše v kombinaci s rudou rtěnkou a výrazně nalíčenýma očima. A to, že je ve věku, kdy jsou z mnoha žen již dávno babičky - a sama herečka ostatně i díky synovi Felixovi (38) babičkou i je - by u ní rozhodně nikdo netipoval. Je samozřejmě otázkou, kolik filtrů slavné krásky na snímek využily, pravdou však je, že obě vypadají skvěle. Posuďte sami...

Fotogalerie
61 fotografií