A na řadu přišel nejdřív suterén, kde sídlí jeho umělecká agentura. Zdi kanceláří nechal omlátit na cihly a všechno šlo zgruntu. Pár měsíců sice s manželkou Dádou zakopávali různě po domě o krabice a nábytek, teď už je všechno ale zase na svém místě a Felix má radost z dobře vykonané práce.

„Už zbývá jenom pověsit obrázky a tak různě to zvelebit,“ řekl deníku Aha! Slováček a pochlubil se zrekonstruovanými místnostmi. „Chtělo to už dát tady dole do pořádku, stěny byly vlhké a plesnivěly. O dům se člověk holt musí starat, všechno chátrá,“ komentuje Felix.

„Nejdůležitější ale je, že se opět rozjela moje agentura Music Model Trust, která v době pandemie stagnovala,“ je nadšen Felix, jehož firma zprostředkovává různé akce komukoliv, kdo má zájem a najme si ji. „Už jsem zaměstnal i manažerku,“ raduje se Slováček z opět funkčního suterénu.

„V jedné místnosti naše Anička točila i svůj poslední videoklip, dá se tady dělat cokoliv,“ komentuje s tím, že s dcerou Aničkou Slováčkovou (26) 1. a 2. dubna absolvuje koncerty v Litomyšli a Hodoníně.

Na nedostatek práce si teď saxofonista už nemůže stěžovat. Naopak. Nejvíc se snad ale těší na konec dubna, kdy na Střeleckém ostrově pokřtí svoji 26. sólovou desku Nádherná láska, kterou nahrával se svým orchestrem v legendárním studiu A Českého rozhlasu. „Deset let jsem na tu desku čekal a jsou na ní opravdu nádherné melodie,“ usmívá se Felix.

VIDEO: Nerozhodná Dáda Patrasová: Ostrá slova o Felixovi! A Valentýn slavila s Italem Vitem 

Video
Video se připravuje ...

Nerozhodná Dáda Patrasová: Ostrá slova o Felixovi! A Valentýn slavila s Italem Vitem Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
42 fotografií