Dovolenou v Dubaji si na sto procent užívají nejen Jasmina Alagičová a Rytmus, ale velmi se tam líbí i jejich synovi Sanelovi. Moderátorka i rapper plní sociální sítě nejrůznějšími zážitky, které si užívají nejen rodiče, ale hlavně jejich malý synek. Jejich nadšení je tak velké, že moderátorka dokonce promluvila o plánech na druhý domov.

„Líbí se nám tady ještě víc, než jsme si mysleli, že se nám líbit bude. Až tak moc, že to vypadá, že tu budeme čím dál častěji. Zítra rozjíždíme vlak s cílovou stanicí ,second home' (druhý domov), uvidíme, jak to dopadne,“ prozradila Jasmina v rámci Night talk na instagramu, kde jí její sledující mohli pokládat nejrůznější otázky. Jeden z dotazů byl právě takový, jak se jim Dubaj líbí a jak dlouho tam plánují zůstat.

Vzhledem k tomu, jaké mají manželé plány, je jejich nápad pořídit si druhý domov v Dubaji poněkud překvapivý. Manželé totiž obývají luxusní vilu ve slovenském Malinově. V roce 2021 se navíc chlubili snímky, že byli obhlédnout, jak pokračuje výstavba jejich budoucího bydla v jedné z novostaveb v Bratislavě, protože Jasmina v minulosti prohlásila, že jí v Malinově chybí ruch velkoměsta.

Ovšem kromě toho plánovala Jasmina i velké překvapení pro Rytmuse, kterým nemělo být nic menšího než letní zázemíčko pro jejich rodinu, to by mělo vzniknout na pozemku nedaleko Bratislavy. „Ten pozemek vypadá tak, že jste obklopeni stromy a slyšíte potok. To, co jsem nejvíc chtěla, je to, aby můj syn mohl mít takové úplně normální věci, že vezmeme kola, pojedeme k jezeru, na túru do lesa,“  uvedla dříve pro slovenský server Nový čas. Není ovšem známo, jak stavba pokročila, protože Jasmina měla v plánu vzít tam svého milovaného muže, až když bude vše hotové. „Je to můj způsob vděku za všechno, co pro nás udělal,“ dodala tehdy.

Video: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku?

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
74 fotografií