Manželka slovenského rappera Patrika Vrbovského (44) alias Rytmuse, který se dočkal výsměchu po svém koncertu na karlovarském filmovém festivalu, jehož se účastnila sotva hrstka věrných, nechtěně vyděsila řadu svých followerů. Stačila k tomu jedna jediná nevinná fotka…  Jasmina Alagič totiž sdílela snímek, na němž se mazlí se synkem, a společně se dívají na televizi, s popiskem „nejkrásnější místo na Zemi – doma“. Něžné poselství však zcela zastínil jeden děsivý detail.

Tím nebylo nic jiného nežli velká strašidelná loutka s dlouhými bílými vlasy a v bílých šatičkách, usazená na houpacím koníkovi, kterou slavná manželská dvojice umístila vedle televize. Jen málokdo se dokázal soustředit na něco jiného než na ni! „Bojím se té panenky v tom rohu… Je na infarkt,“ shodovali se v komentářích vystrašení Jasminini followeři.

„Fotka je krásná, pointu chápu, samozřejmě… ale nejde si nevšímat té slečny na koni, co na mě kouká… Jde z ní spousta zlé energie!“ psali moderátorce show Česko Slovensko má talent, kde se kráska s balkánskými kořeny objeví po boku herce a zpěváka Davida Gránského (29).

VIDEO: Jasmina Alagič v květnu 2018 lhala o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi, tvrdila

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič v květnu 2018 lhala o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi, tvrdila. Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Jen málokdo si přitom uvědomil, že je skoro půlka října, a tak nejde o obvyklou dekoraci v domě Rytmuse a Jasminy, kde tento pár vychovává synka Sanela (2), ale spíše jde jenom o nadmíru originální a skutečně nepřehlédnutelnou halloweenskou ozdobu. Přestože jde o poměrně znepokojivou panenku, během těchto morbidních svátků se fantazii meze nekladou. Možná nyní Jasmina nastolí nový trend a klasické dlabané dýně budou příští rok pasé!

Fotogalerie
57 fotografií