Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Módní přešlapy očima Iny T.: Nevkusná Barbie Jiráčková, nezpůsobilý David a další laciná exhibice!

/
  • Módní přešlapy očima Iny T.
    11. října 2021 ● 05:00

    Očekává se od nich vkusem jištěná image, osobní styl odrážející specifickou osobnost, mají být pro své fanoušky inspirací, oplývat šarmem a nezpochybnitelným kouzlem. Avšak i mediálně známé persony občas šlápnou vedle a objeví se v módní policii s hodnocením, jež si za rámeček rozhodně nedají...

    Někteří mají s dobrým vkusem problém dlouhodobě, jejich přešlapy a časté módní faux pas přesáhly jistou mez a patří k těm nejhůře oblékaným tuzemským celebritám. Kdo se řadí mezi soudnost postrádající nositele, jenž si s módou a stylem zásadně nerozumí?

  • 1.

    Gabriela Jiráčková: Královna nevkusu - 5

    Prezentuje se jako projekt ambiciózního přítele, jenž má být architektem její přeměny v panenku Barbie. Místo dětmi oblíbené hračky však Gabriel Jiráčková svými implantáty velikosti deset evokuje postavu z erotických komiksů. Ke zpečetění nepřehlédnutelné image nejen že nedávno přidala napletené umělé kudrny, ale bizarní podívanou kompletuje i vkus popírajícími modely. Jedním z nich byly i rudé šaty s výstřihem do pasu, které absenci invenčnosti vynahrazují nesmyslným střihem doplněným o krajkové nohavice, jež mají zřejmě zakrýt naivní, amatérsky působící krejčovinu.

  • 2.

    Michal David: Módně nezpůsobilý - 5

    Král kýčovitých, seč davy spoluobčanů oblíbených hitů ani tentokrát pověst módního kolotočáře nepopřel, naopak ji zdařile posílil. Na event dorazivší hitmaker oblékl saténové, rozházenými notami potištěné sako, jenž je zářným příkladem nositelova boje s osobním vkusem. Vysoce lesklá stříbrná rozhalenka vykukující z blejzru, stejně jako lesklé polobotky dokazují, že je módní nezpůsobilost Michala Davida v podstatě neměnná, možná dokonce s věkem se zhoršující.

  • 3.

    Dominika Cibulková: Špatná volba stylisty - 5

    Bývalá tenistka Dominika Cibulková je známá pro svoji zálibu v luxusních značkách, stejně jako výrazným stylem, o nějž se jí stará stylista. Ve snaze být pro svůj vkus nepřehlédnutelná pak obléká modely nesvědčící jak její postavě, tak postrádající elementární estetičnost, kterou často nahrazuje kýčem a vyzývavostí. Model od Zuzany Kubíčkové vyznívající transparentností materiálu a barevným pápěřím na rukávech patří mezi lepší volby. Chyba je však ve stylingu, kdy body odkrývající veškeré záhyby těla měla nahradit podšívka. Průhledný model tak působí zbytečně vulgárně a nedává žádnou šanci představivosti.

  • 4.

    Eva Feureislová: Exhibice vnad - 5

    Účastnice reality show libující si v plastických operacích splňuje představu o céčkové celebritě sahající pro upoutání pozornosti fotografů po tělo nebetyčně odhalujících modelech. Nejinak tomu bylo na party kasina, kam oblékla rudý, silně lesknoucí se oblek a v hluboké fazóně klop servírovala prádlo s ozdobnými pásky lemujícími prsní implantáty. Lascivní ordinérnost postrádající kultivovanou tvář je jakýmsi poznávacím znamením nositelky, u níž se cit a vkus nepředpokládá.

  • 5.

    Nela Slováková: Elastický trikot děsí - 5

    Ani další účastnice reality show, s neúspěšným prodejem roušek a dezinfekcí spojená Nela Slováková, špetkou vkusu stejně jako módní gramotností neoplývá. Proto nebylo překvapením, že na party vyrazila v šedém, sportovní trikot připomínajícím elastickém overalu důkladně obtahujícím záhyby těla, zamítající spodní prádlo, zato potvrzující absenci osobní vytříbenosti. Legínová slupka měla být zřejmě exhibicí erotičnosti, místo toho na (případném) sex apelu nositelky značně ubírá.

  • 6.

    Sisa Sklovská: Množství kůže sráží body - 5

    Její modely jsou pravidelně hodny úrovně pouťové střelnice a nedostatkem míry vkusu je tato zpěvačka na Slovensku i v Čechách již proslulá. Pro svá módní rozhodnutí nemůže Sisa Sklovská ve výběrů častých přešlapů chybět, což stvrzuje i její nedávný BDSM evokující model. Přes hrudník dusivě upnuté kožené mini šaty s páskem, síťované punčochy a do půli stehen vysoké, po celé délce řasené kozačky estetickým zážitkem nejsou. Méně je více platí i u materiálů, ke kterým kůže či koženka rozhodně patří.

  • 7.

    Galerie

    Na další módní výstřelky těchto osobností se můžete podívat do naší galerie...

     

    VIDEO: Česká Barbie svými osmičkami okupuje Vary: Je to řehole, ale baví mě to!

    Video
    Video se připravuje ...

    Česká Barbie svými osmičkami okupuje Vary: Je to řehole, ale baví mě to! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    53 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

illenne: G. Jiráčková, to je prostě extrém, hraje si na celebritu a jaksi to nezvládá. Ještě jsem ji neviděla hezky oblečenou a no a ta prsa, to je nálož . Když si myslí, že někoho zajímá .

(11. 10. 2021 15:00)

ferryx: No ta Jiráčková, to je příšera. A k tomu zuby jak perníkový kůň. Děs.

(11. 10. 2021 09:52)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy