Rytmus a Jasmina jsou každý na svém instagramu velmi aktivní. Poprvé však spojili síly a statisíce svých fanoušků pozvali ke společnému živému streamu. Zatímco bývalá moderátorka SuperStar zůstala v obýváku jejich domu, hudebník se odebral do ložnice a každý tak vysílal a odpovídal na zvídavé otázky fanoušků ze svých telefonů zvlášť, zatímco spolu přes video komunikovali.

I když působí jako dokonalý pár, tady ukázali, že ne vždy tomu tak je. Rytmus si mezi řečí dokonce trochu postěžoval. „Nemůžu být s tebou takový... jak se to řekne – přímý. Moje manželka, nechci říct, že s tím nesouhlasí, ale nemá ráda, když jsem na veřejnosti přímý,“ hledal Rytmus těžko vhodná slova, aby patrně nemusel přiznat, že je ve skutečnosti řeč o egoistických urážkách, kterými jako drsný rapper tu a tam oplývá. „Přímý? Já spíš nemám ráda, když se do lidí navážíš,“ řekla na rovinu Jasmina, co jí na jejím manželovi opravdu vadí.

Pokud jde ale o nadprůměrný věkový rozdíl, jsou oba naprosto spokojeni. Z jeho strany je to jasné, mladší a krásná Jasmina pochopitelně imponuje jeho mužskému egu. Stejně tak spokojená je ale i ona. „Mezi námi je dvanáct let a psychicky jsem podle mě starší, takže je to úplně super,“ odpověděla na otázku Jasmina Alagičová a Rytmus se jen odevzdaně zasmál.

Stejně tak by se dalo čekat, že když má Rytmus o tolik let mladší krásnou manželku, že by mohl žárlit. I tady byla odpověď ze strany Jasminy nejen sympaticky upřímná, ale také překvapivá. „Žárlím, jsem temperamentní děvče. Ale na oplátku Paťo není moc žárlivý,“ prozradila v live streamu Alagičová a později dodala, že se svojí bouřlivou povahou občas doma ráda vyvolává i menší hádky, zatímco Rytmus je naopak kliďas, který obvykle udržuje rodinnou pohodu. Ve streamu ale na rozdíl od Patrika Vrbovského ukázala tvář, zatímco na jeho straně videa byla vidět jen tma a zapnutá televize. Podle jejich slov se však fanoušci možná brzy dočkají repete a stream se bude opakovat.

VIDEO: Jasmina Alagičová o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi...

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
54 fotografií