Na internetu se zhruba po měsíci objevil další článek, v němž se známý slovenský rapper »svěřuje« s tím, jak se mu podařilo pomocí bitcoinů pohádkově zbohatnout a vydělat miliony. Všechno je to ale jen podfuk a on nikdy nic takového neřekl.

Po Michalovi Dušičkovi, jak zní skutečné jméno Majka Spirita, se tak očividně podvodníci zaměřili na dalšího slavného umělce - na Patrika Vrbovského. Tak trochu si ale naběhnul sám, to on na internet den co den vrší další a další důkazy o neskutečném bohatství a luxusu, v jakém se svými nejbližšími žije. Mnozí si jistě nejednou položili otázku, kde na takový přepych bere, a zda mu zpěv, respektive rap opravdu tolik vynáší.

Odpovědí ale rozhodně nebudou bitcoiny... Rytmus na svém instagramu totiž sdílel video, které mu skrze sociální sítě poslal nějaký kamarád, a ten na nich popisuje, o co jde: „Je to nesharovatelný link, může to vyběhnout jenom jako reklama. Naštěstí facebook  a instagram blokují tenhle link, ale píše se tu, že jsi do toho investoval jeden a půl mega, že bitcoin je budoucnost, je tu market s kryptoměnami… Mají tu tvoje fotky, že to všem doporučuješ vyzkoušet… Jestli jsi to neudělal, tak to dej asi lidem vědět,“ upozorňuje kdosi známého písničkáře, jenž stojí za hitem Zlatokopky nebo Deti stratenej generácie.

„Přátelé, pokud natrefíte na takovéhle články, tak se nenechte nachytat. Je to extrémní pi*ovina a lež, tak jako celá tahle sebranka, co se živí takovými ho*ny,“ běsnil na instagramu Rytmus, manžel půvabné moderátorky Jasminy Alagičové (30) a otec jejich společného synka Sanela (8 měsíců). Není divu, že se známému rapperovi ani trochu nelíbí, jakým způsobem se na jeho jméně přiživují lumpové, co chtějí jenom vylákat peníze z peněženek důvěřivých jedinců… Tím spíše teď, v dobách koronavirové krize, co nejednoho člověka připravila o práci!

VIDEO: Pamatujete si ještě, jak půlroku předtím, než Patrik s Jasminou oznámili těhotenství, lhala krásná Balkánka o jejich vztahu?

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
62 fotografií