„Já jsem neboural, prosím vás, ozvu se za chvíli, teď tady čekám na odtahovku a řeším věci okolo,“ řekl Blesku Felix Slováček krátce po nehodě, kdy na místě zasahovala policie a hasiči.

Co se přesně stalo, není jasné, Patrasová zatím nevysvětlila ani to, proč se odmítla podrobit dechové zkoušce . K nehodě došlo nedaleko jejich domu na Vinohradech. „Řidička nabourala do zaparkovaného auta a následně do betonových zábran. Odmítla se podrobit dechové zkoušce. Oznámení o nehodě jsme přijali ve 14.45,“ uvedl pražský policejní mluvčí Jan Daněk, více informací ale neprozradil.

Na snímku pořízeném asi hodinu a půl po nehodě sedí nešťastná Patrasová na zemi. Objevilo se ale i video, na kterém je zachycena, jak odchází z domu.  A je jasné, že z nepříjemné situace je velmi nešťastná, dokonce se zdá, že má po odchodu z domu problémy se stabilitou.

Video: Patrasová po nehodě

Video
Video se připravuje ...

Patrasová po nehodě Aktu.cz

Už v roce 2018 totiž měla nehodu a tehdy jí policie naměřila 2,5 promile alkoholu v krvi a okamžitě jí byl odebrán řidičský průkaz. Od soudu pak přišel rozsudek, který potvrdil zákaz řízení na jeden a půl roku a navíc dostala 150 tisíc korun pokutu. „Tak sto padesát tisíc hodně zabolí, ale ten řidičák? To je hrůza. Na autě jsem celý život závislá,” fňukala tehdy herečka. Snad právě strach, že opět přijde o řidičák nebo šok z nehody, stojí za její nejistou chůzí.

Video: Dagmar Patrasová po nehodě

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Patrasová po nehodě Aktu.cz

Fotogalerie
36 fotografií