Pohřeb Denisy Zajícové, která prohrála dlouhý boj s rakovinou, byl naplánován na úterý v Brně. Denisa byla známá nejen svým kuchařským umem v MasterChefu, ale i tím, že životní nástrahy přijímala s úsměvem a neustále se snažila být pozitivní. Na památku jejího přístupu k životu si její blízké kamarádky, včetně Lenky Limberské, manželky bývalého fotbalového obránce Davida Limberského, obléknou červené lodičky a nahodí rudou rtěnku. Celý pohřeb mají v plánu pojmout jako oslavu života, tak jak by si to jejich kamarádka přála.

Denisa ještě před nedávnem sdílela na sociálních médiích pozitivní zprávy o svém zdravotním stavu a neztrácela naději, i když ji léčba každý měsíc stála stovky tisíc korun. Její smrt je šokem pro všechny, kdo ji znali. Kamarádky i veřejnost si pamatují zejména jejího neuvěřitelně bojovného a optimistického ducha. Pro některé z nich, včetně Lenky, která znala Denisu již od soutěže Miss, bude tento smuteční obřad oslavou nejen jejího života, ale i jejich přátelství.

Kdokoliv se o Denisu zajímal, tak věděl, jak jsou pro ni kamarádky důležité. Už v minulosti dávala na sociální sítě mnoho hezkých rozesmátých fotek z různých "babinců", na které si dámy oblékaly stejný dress code. V minulosti to třeba byla trička Barbie, která je sladila do pastelově růžové.

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Denisa z MasterChefa: Poslední vzkaz fanouškům Instagram

Fotogalerie
83 fotografií