Denisa Zajícová, za svobodna Cziglová, podlehla zákeřné rakovině mozku, několikrát se sice zdálo, že svůj boj s nemocí by mohla vyhrát, bohužel se tak nestalo. Její odchod  velmi zasáhl fanoušky, nejvíce bolestivý je však pro jejího manžela, malou dcerku a samozřejmě maminku, která jí byla velkou oporou.

Podle informací webu TN.cz proběhne poslední rozloučení v Denisy rodném městě Brně, v úterý 9. dubna. Začátek smutečního obřadu je naplánován na 10:15 ve Velké obřadní síni krematoria města Brna. Zda bude rozloučení veřejné nebo pouze pro rodinu, zatím není známo.

Denisa zkoušela různé způsoby léčby. Loni v září jí začala zabírat bioléčba, za níž platila 200 000 Kč měsíčně a na kterou se jí skládaly tisíce lidí. Od konce listopadu už ale tahle nákladná léčba nefungovala a Denisa oznámila, že nové nádory v mozku nepůjdou operovat. Přesto ještě zkoušela návštěvy léčitelů.

Bohužel ani ti jí nedokázali pomoci a 2.dubna přinesl její manžel tu nejhorší zprávu. „Tyto řádky se nepíší lehce, ale naše Deniska dnes prohrála svůj boj s těžkou nemocí a bila se statečně, až do samého konce. Naše bolest je veliká, ale upřímně věříme, že už je jí lépe. Děkujeme všem Denisčiným kamarádkám a kamarádům, za neskutečný zájem, podporu a pomoc při péči o ni,“ informoval o jejím úmrtí.

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Denisa z MasterChefa: Poslední vzkaz fanouškům Instagram

Fotogalerie
29 fotografií