Loni v září začala Zajícové zabírat bioléčba, za níž platila 200 000 Kč měsíčně a na kterou se jí skládaly tisíce lidí. Od konce listopadu už ale tahle nákladná léčba nefungovala a Denisa oznámila, že nové nádory v mozku nepůjdou operovat. Přesto ještě zkoušela návštěvy léčitelů.

Tři šance

„Jeden byl z Čech, dva ze Slovenska. K tomu poslednímu jsem ji vezl osobně s její maminkou, kde jsme byli celkem čtyři dny. I když to vypadalo ze začátku nadějně, tak se to později začalo horšit," řekl Blesku kamarád Zajícové Daniel Fiala, který sám pomáhá lidem bojujícím s rakovinou, protože této nemoci podlehla jeho sestra. Právě při poslední návštěvě léčitele, v polovině března, pořídil Fiala jednu z posledních fotografií Denisky. „Největší poděkování patří její mamince, neskutečně se o ni starala," dodal.

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Denisa z MasterChefa: Poslední vzkaz fanouškům Instagram

Denisa Zajícová měla nádor na kmeni mozku. „Z pohledu lékařů to byla ta nejhorší možná diagnóza. Deniska pro mě byla srdcová záležitost, už jen proto, že má sestra se také jmenovala Deniska, zemřela na rakovinu a byla podobná Denisce," řekl Blesku Daniel Fiala.

Fotogalerie
60 fotografií