Roman s krásnou a talentovanou Denisou vychovával svou dceru z předchozího vztahu a druhou holčičku, kterou už na svět přivedli společně. Se svou láskou zažil nádherné i strašné chvíle... A do posledního dne jí byl oporou. 

Rodina pohledné kuchařky vydala v úterý společné prohlášení, ve kterém informovala, že Denisa právě v den po Velikonočním pondělí zemřela. Manžel Roman ale nezůstal jen u toho a svůj žal vyventiloval i na svém soukromém instagramovém profilu, na kterém zveřejnil dojemné video složené ze spousty fotek Denisy, obou dcer, dalších příbuzných i přátel. Sbohem lásko, nikdy na tebe nezapomenu,“ běželo bílými písmeny nad fotografiemi. 

Roman do popisku připsal i krátký text, kterým se se svou milovanou symbolicky rozloučil. Trochu ale překvapil – naznačil totiž, že dvojice řešila partnerské problémy! Ať už šlo o cokoli, nakonec se jim podařilo všechno překonat a zůstali spolu až do Denisiny poslední chvíle. 

„Život umí rozdávat, ale i brát. I když jsme to neměli spolu vždy lehké, tak jsme se ze života snažili dostat vždy maximum, aspoň to je mi malou útěchou. Jsem vděčný za to, že jsem tě mohl mít za ženu a partnerku a vždy budeš v mém srdci. Sbohem, teď už ti je lépe,“ napsal zdrcený vdovec Roman, který teď na holčičky zůstal sám. 

Video
Video se připravuje ...

Denisa Cziglová se ozvala fanouškům v dobré náladě – bála se, že už neřekne ani ahoj, nakonec ale pořád zvládla mluvit. Instagram

Fotogalerie
87 fotografií