Denisa se svým fanouškům ozvala v pátek v poledne prostřednictvím videa na instagramu. „Chtěla jsem vám říct, že jsem strašně ráda, že tady jsem,“ začala optimisticky. 

Důvod radosti je ovšem hořkosladký: Málem už tu ani nebyla! „Být tady v pondělí, v úterý, ve středu... Já už jsem myslela, že vám nikdy neřeknu ahoj, ani že se jmenuju Denisa a co dělám. Už to vypadalo fakt zvláštně, bylo to špatný,“ svěřila se máma jedné vlastní a jedné nevlastní dcery. To, že může vidět svou rodinu, blízké a kamarády, a dokonce jim i něco říct, je pro ni teď důvod k obrovské radosti. „Protože včera... tak to jsem nezažila nikdy,“ posteskla si. 

Denisa uvedla, že peníze, které získala od lidí na svou léčbu, chce poskytnout i jiným pacientům se stejnou diagnózou, a má z toho radost. Právě naděje je podle ní velmi důležitá. Talentovaná gastronomka naštěstí zůstává pozitivní – když jí lékař nabídl pomoc psychologa, s díky odmítla.

»Teď už nemůžu nic...« 

Po horších dnech je nyní její stav naštěstí zase lepší. „Teď jsem dobrá a doufám, že budu dobrá nějaký pátek,“ prozradila. Slušně vypadají prý i výsledky aktuálních testů, procházka růžovým sadem to ale rozhodně není. Denisa přiznala, že kromě řeči má problémy i se zrakem, se sluchem a s pohybem.  

„Teď už nemůžu nic. Jsem ráda, že si můžu jít sednout,“ přiznala v souvislosti s pikantní vánoční fotkou, která vznikla před měsícem a na které pózuje u stromečku. Foto v rudém prádle jí od některých sledujících vysloužilo kritiku, ona si z ní ale nic nedělá – hodlá dělat to, co sama uzná za vhodné, a s výsledkem focení je moc spokojená. 

Nakonec všem fanouškům poděkovala za podpůrné reakce. „Já z toho moc ale nechápu, vidím už hůř,“ připustila upřímně. 

 

Video
Video se připravuje ...

Denisa Cziglová se ozvala fanouškům v dobré náladě – bála se, že už neřekne ani ahoj, nakonec ale pořád mluví. Instagram

Fotogalerie
36 fotografií