Denisa Cziglová, maminka krásné blonďaté dvouleté holčičky, se rozhodla vyjádřit ke své novoroční polonahé fotografii, již umístila na sociální síť.

Ahoj přátelé, já vás všechny zdravím, chtěla bych vám popřát hezký…. No, chtěla bych vám toho říct hodně, ale je to se mnou hůř, ale měla jsem radost z toho, že jsem vám poslala, někteří ne, já vím bohužel, někomu se nelíbíte.. Moje situace je horší a horší, bohužel možná to bude lepší, možná ne, bohužel těžko říct, ale hodně zdraví vám přeju, a neberte prosím zle, že jsem to napsala, že to mám tak a tak, já jsem prostě měla radost, že ten minulý, ten předminulý ví….. no, bych vám řekla co.. je super a já to mám ráda a měla jsem z toho alespoň radost, teďka už je to jiná,“ promluvila Denisa v příspěvku na Instagramu.

Z jejích slov bylo patrné, že se nemoc horší. Ve větách jí vypadávala slova, některá nedokončila, jiná slova se jí ve větách pletla. Účastnice MasterChefa se netají tím, že kvůli nádorům na mozku se jí čím dál hůř komunikuje, nedávno dokonce přiznala, že se jí velmi horší i zrak.

Nicméně ve videu chtěla vzkázat všem, kterým se její fotka nelíbila, ať ji zkrátka nesledují, ona z ní má dobrý pocit. Našlo se ale také spoustu lidí, kteří ji za odvážnou fotografii chválili a veřejně vyjádřili těžce nemocné Denise svou podporu.

 

Fotogalerie
26 fotografií