Ze strany realizačního týmu jednoho z divácky nejúspěšnějších pořadů již padlo definitivní rozhodnutí – se Zdeňkem Chlopčíkem, který usedal v porotě od roku 2006, se už nepočítá. „Zavolali mu z produkce a po telefonu mu oznámili, že chtějí změnu. Vzal to bez problému, nijak to neřeší,“ potvrdil zprávu zdroj deníku Expres.cz

Video
Video se připravuje ...

Porotce StarDance Zdeněk Chlopčík: Odhalil své soukromí! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Žezlo po Chlopčíkovi přebírá Jan Tománek. „V historii StarDance se v porotách představilo celkem šestnáct osobností. Například Vlastimil Harapes, Michael Kocáb nebo Jan Révai. Změny ve složení poroty tedy nejsou vůbec ničím neobvyklým. Už teď mohu potvrdit, že se v připravované řadě vrátí Jan Tománek, který nahradí Zdeňka Chlopčíka. Ten v dosavadních dvanácti ročnících zvládal svoji roli skvěle a za to mu patří dík,“ sdělila k věci kreativní producentka Lucie Kapounová. 

Pro Tománka není účast v porotě taneční show plné hvězd žádnou novinkou. Ve StarDance již působil v letech 2019 a 2021. „Jsem šťastný, že mi ČT dala znovu příležitost zúčastnit se tohoto úžasného projektu a těším se na každý soutěžní večer StarDance. Bavilo mě být na parketu i v porotě. Coby porotce budu odborný, laskavý a doporučovat všem účastníkům, jak se kolo od kola zlepšovat," říká Jan Tománek, staronový porotce nadcházejícího třináctého ročníku.

Anketa

Co říkáte na konec Chlopčíka ve StarDance?

Jsem rád/a
Nejsem rád/a

Zdeněk Chlopčík učil naše redaktory tančit.

Video
Video se připravuje ...

Zdeněk Chlopčík učil naše redaktory tančit. Libuše Šímová

Fotogalerie
44 fotografií