Shannen Dohertyová je sice velkou bojovnicí, co pevně věří, že jí věda pomůže porazit vážnou nemoc, přesto však myslí dopředu. Její rakovina je totiž v takovém stádiu, že se už prakticky nedá nijak léčit, a dříve či později připraví o život. V nejnovější epizodě svého podcastu Let's Be Clear odhalila, že se pustila do vyklízení a přebírání svých hmotných statků. Uvědomila si totiž, že její osobní věci budou po jejím skonu pro její milované spíše bolestnou zátěží a problémem navíc...

Dohertyová, co se proslavila nejenom jako Brenda, ale i díky postavě Prue v seriálových Čarodějkách, si uvědomuje, že až prohraje svůj boj s chorobou ve čtvrtém, finálním stupni, kdy se jí rakovina rozšířila už i do kostí, měla by po sobě zanechat jen minimum věcí. V tom myslí především na potřeby své milované matky Rosy, co se o ni stará. „Bude to pro ni i tak těžké, takže chci, aby všechno ostatní pro ni bylo mnohem jednodušší,“ nechala se Shannen slyšet.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se na milostné okamžiky Brendy a Dylana! youtube.com

Představa, že po jejím skonu by truchlící maminka musela řešit čtyři úložné jednotky plné nábytku, jí není příjemná - a tak se rozhodla své majetky, co zahrnují například rozsáhlou sbírku starožitností, prodat. Vydělané peníze by ráda použila na cestování právě se svou matkou a na finanční zabezpečení svých bližních.

Přesto však doufá v co nejlepší výsledky - v lednu totiž se svými příznivci sdílela pozitivní zprávy o tom, že podstoupila „zázračnou“ novou léčbu... Tak snad Dohertyové život prodlouží co nejvíc.

Fotogalerie
36 fotografií