Ta nejsmutnější témata řešila v poslední epizodě svého podcastu Let’s Be Clear (Na rovinu), v němž rozmlouvá se svým nejlepším přítelem a vykonovatelem poslední vůle Chrisem Cortazzem. A bylo znát, že má o svém posledním rozloučení celkem jasnou představu. „Je spousta lidí, o kterých si myslím, že by se tam ukázali, a já je tam při tom nechci,“ řekla přesně v duchu pořadu.

Důvod? „Nemají mě ve skutečnosti rádi natolik, aby chtěli být na mém pohřbu. Třeba k tomu mají i své důvody a třeba i opodstatněné z jejich pohledu. A stejně pak přijdou, protože je to politicky korektní a oni nechtějí vypadat špatně,“ postěžovala si herečka, která doufá, že si návštěvu pohřbu dotyční rozmyslí. „Nechci, aby tam tihle lidé tlačili slzy a někde v soukromí říkali: Díkybohu, že je ta mrcha mrtvá! Ráda bych je tímto zbavila tlaku – ne, fakt se nepřemáhejte...“

Oslava lásky

Ani na přímý dotaz neposkytla žádná jména, ale na mysli mohla mít třeba exmanžela Kurta Iswarienka, jenž ji nemocnou začal podvádět se svou agentkou a nakonec i opustil, anebo kolegyni ze seriálu Čarodějky Alyssu Milanovou (51), která ji po dlouhých letech sporů ze seriálu nakonec i vyštvala. „Nebudu vám dávat žádný seznam, protože je příliš dlouhý, rozhodně delší než seznam těch, které na pohřbu, který má být oslavou lásky, mít chci,“ uzavřela toto téma.

Herečka rovněž uvedla, že si po smrti přeje být zpopelněna. „A můj popel potom smíchejte s popelem táty a mého psa,“ požádala. Kde má být pak rozptýlena, prý ještě vymyšleno nemá, Cortazzovi však dala výslovné svolení, aby si z části jejího popela nechal vyrobit šperk.

Video
Video se připravuje ...

Shannen Doherty Instagram.com

Fotogalerie
84 fotografií