Doufá, že inspiruje ostatní tím, že se jen tak nevzdává. Brenda z Beverly Hillsdál statečně bojuje s rakovinou v pokročilém stádiu a nepřestává doufat v budoucnost. Nemoc teď navíc znovu krutě udeřila.

Herečka Shannen Dohertyová se proslavila nejen svou rolí ve zmíněném úspěšném televizním seriálu 90. let Beverly Hills 90210, ale také v seriálu Čarodějky. Navzdory zákeřné nemoci ve 4. stádiu si ve svém upřímném rozhovoru pro magazín PEOPLE  zachovává naději, optimismus a nadhled. 

Rakovina herečce postupuje

Bohužel v rámci své otevřené zpovědi seriálová Brenda přiznala, že její rakovina prsu dále postupuje. Zákeřná choroba se jí rozšířila také do kostí. Shannen se ale nevzdává a pokračuje v léčbě. A co více, je odhodlaná boj o svůj život vyhrát, čímž se zároveň snaží motivovat i další onkologické pacienty. „Nechci umřít,“ řekla v interview odhodlaně.

To nejlepší teprve čeká

Úsměv a odhodlání herečka neztrácí ani navzdory dalšímu rozšíření její nemoci. Té se naštěstí nepodařilo odhodlanou a statečnou Shannen srazit na kolena, ale naopak ji přimět k ještě větší snaze jít kupředu,

„S životem jsem neskončila. S milováním jsem neskončila. S tvorbou jsem neskončila. Ještě jsem neskončila s tím, jak doufám, že změním věci k lepšímu. Prostě ještě jsem neskončila,“ svěřila se s úsměvem statečná bojovnice. Podle všeho ji totiž právě onemocnění zákeřnou diagnózou přimělo k tomu, aby se zamyslela nad vyšším smyslem života.

Video
Video se připravuje ...

Shannen bojuje s rakovinou, rozhodně se ale nevzdává. .

Anketa

Bojíte se rakoviny?

Ano
Ne

Má vlastní podcast

O své dosavadní osmileté cestě a zápase s rakovinou se herečka rozhodla podělit se svými fanoušky. Ve vlastním memoárovém podcastu s názvem Let's Be Clear with Shannen Doherty (Udělejme si v tom jasno s Shannen Dohertyovou, volný překlad, pozn. red.) se umělkyně zamýšlí nad svým dosavadním životem. Ten bude mít premiéru už 6. prosince na iHeartRadio.

Herečka je prý odhodlaná v něm mluvit s moderátory zcela upřímně a otevřeně a hodlá odpovídat na všechna diskutovaná témata od vrcholů kariéry, bývalých vztahů, častých návratů rakoviny až po její zdravotní režim.

Fotogalerie
92 fotografií