„Rozvod je to poslední, co Shannen chtěla. Bohužel, nezůstala jí už žádná jiná možnost,“ uvedla mluvčí Dohertyové Leslie Sloanová pro TMZ

Představitelka Brendy Walshové z Beverly Hills 90210 se podle rozvodových papírů, které se dostaly do rukou redakce webu, od manžela odloučila již v lednu. Podle informací zdrojů z okolí páru je teď atmosféra mezi nimi pořádně napjatá a o přátelském rozvodu nemůže být řeč. 

Dvojice neměla žádné děti, nemocná herečka ale po manželovi žádá pravidelné vyplácení výživného na svou podporu. Žádnou předmanželskou smlouvu partneři neměli. 

Situace je pro Dohertyovou o to náročnější, že bojuje s rakovinou prsu ve 4. stadiu. Podle zdrojů z jejího okolí se stres z rozvodu a hádek negativně podepisuje na jejím zdraví. 

Není to přitom poprvé, co se herečka rozvádí. V letech 1993 až 1994 byla vdaná za herce Ashleyho Hamiltona (49) a od roku 2002 do roku 2003 zase za podnikatele Ricka Solomona (55), který se proslavil např. manželstvím s Pamelou Andersonovou (55) nebo pornovideem s Paris Hiltonovou (42). 

„Jediní lidé, kteří si zaslouží zůstat ve vašem životě, jsou ti, kteří se k vám chovají s laskavostí, láskou a respektem,“ napsala Shannen na svůj Instagram, když zprávy o konci manželství prosákly na veřejnost. 

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Kirk Douglas. Shannen Doherty má rakovinu ve čtvrtém stadiu. A Holanová v bolestech! Petr Macek

Fotogalerie
134 fotografií