Než se Lenka provdala za fotbalového rebela Davida Limberského (40), naplno se věnovala modelingu. V mládí zkoušela štěstí v soutěžích krásy a právě na jedné z nich se potkala s Denisou Zajícovou, za svobodna Cziglovou. 

Tady to začalo, to naše přátelství. Když jsi mě na Miss Brno před 20 lety porazila. Nejdřív jsem byla možná trochu naštvaná, ale pak jsi mi všechno vynahradila,“ svěřila se Lenka na sítích a přidala fotku vítězné trojice. Na ní je Lenka druhá vicemiss a Denisa první vicemisss, navíc se stala i Miss sympatie a Miss Internet. 

Video
Video se připravuje ...

Fotbalový rebel David Limberský: Detaily po příchodu na pokoj! Markéta Reinischová

Od té chvíle se staly přítelkyněmi a trávily spolu čas, jak jen to šlo. Sdílely spolu vše dobré i zlé. Lenka své kamarádce přála, aby zákeřnou rakovinu mozku porazila, bohužel se to ale nestalo a pohledná a talentovaná kuchařka 2. dubna vydechla naposledy. 

Sbohem, krásko naše, bez Tebe už nebudeme kompletní jako dřív. Mám vztek, že jsi nás opustila a my nemohly více pomoci, ale na druhou stranu vím, že jsi bojovala a užila sis každý den, co šel, naplno a bez obav. Navždy budeš svou silou a odhodláním nejen mou inspirací, i přesto, jak dlouho jsi byla nemocná, bojovala jsi do posledního dne, co to šlo… Jen se nedokážu smířit, že už jsi pryč napořád…“ pláče Lenka.

Navždy budeš v našich srdcích… Byla jsi prostě ,simply the best' jako tvá nejoblíbenější píseň od Tiny Turner The Best. Tak moc to bolí a už teď moc mi chybíš…" 

Fotogalerie
75 fotografií