Jessica Alvesová patří k osobám, co jsou na neustálém zlepšování svého zevnějšku závislé. Začalo to už v době, kdy byla ještě mužem jménem Rodrigo a stylizovala se do živoucího panáčka Kena. Poté, co si prošla změnou pohlaví a našla se pro změnu v panence Barbie, je to snad ještě divočejší. Za svou krásu údajně platí měsíc co měsíc kolem 10 tisíc liber (296 tisíc korun) - dává to za nejrůznější procedury zahrnující botox a všelijaké výplně, kterými se snaží „oddálit přirozený proces stárnutí“

Zhruba před měsícem si dopřála lifting obličeje a rukou, aby získala mladší a svěží vzhled a vytaženější, pevnější kůži na těchto částech těla, co jsou častým ukazatelem skutečného věku. Teď se zase pustila do vylepšování své »sedinky«. Na sociální síť nahrála video do takzvaných instastories, co ji zachycuje uprostřed jednoho takového zákroku. Mrazivé záběry na to, jak jí zodpovědná osoba vrazila injekci neznámého obsahu do boků, jistě vyděsily všechny s trypanofobií (= strachem z jehel).

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken, současná Barbie litovala návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Minulý rok měla Jessica problémy se svým pozadím poté, co ji do zadnice píchla včela. Tehdy se z malého štípance stal velký malér, když jí rána ošklivě vyhnisala a implantáty, co měla pod kůží, praskly. Ačkoliv jí hrozilo, že se bude muset silikonu zbavit, v Istanbulu si je nechala opravit a nadále se pyšní obřím pozadím a boky tak širokými, že by jí je i Kim Kardashianová (43) mohla závidět. Oblý tvar si udržuje pomocí takzvaných fillerů - a právě ty si nyní nechala nově vpravit pod kůži. Posuďte sami, jak jí to teď sluší!

Fotogalerie
90 fotografií