Veškeré spekulace by teď mohly vzít za své. Úvahy o tom, že v autě před královským palácem, v němž měla být před časem Kate Middletonová (42) spatřená, byla ve skutečnosti její mladší sestra Pippa (40), případně že manželku prince Williama (42) od zákroku nikdo neviděl, dokonce ani služebnictvo, takže kdo ví, zda je vůbec naživu... Ty všechny se ukázaly být liché. Britský deník The Sun totiž zveřejnil exkluzivní video, na kterém je princezna Catherine zachycena se svým mužem na nákupech.

Poprvé od Kateiny operace si slavný královský pár vyrazil na procházku. Byli spatřeni poblíž farmářského obchodu ve Windsoru necelou míli od Adelaide Cottage, kde nakupovali lokální zboží. A zatímco následník trůnu maskoval svou skutečnou identitu čepicí s kšiltem, Kate se nijak neskrývala. Naopak - šla po ulici náramně sebevědomě, s rozevlátými vlasy a širokým úsměvem od ucha k uchu. Na první pohled bylo vidět, že je manželka budoucího krále v báječné náladě a vede se jí velmi dobře.   

Kate poprvé mimo zdi paláce se podařilo zachytit jistému Nelsonovi Silvovi (40). „Šel jsem do auta, a když pak vyšli z obchodu, tak jsem je natočil. Vyšli ven bránou a zmizeli. Auto jsem neviděl. Chtěl jsem ty záběry sdílet s rodinou a ukázat jim, jak byli normální,“ tvrdil pak s tím, že dvojice měla mezi sebou zjevnou „chemii“ a oba „byli super uvolnění“. „Vypadali šťastně, že můžou vyrazit na nákupy a jen tak se mísit mezi ostatní. Zdálo se, že se jí ulevilo, že vlastně může do obchodu. Připadalo mi to přirozené.“

Podle zjištění The Sun Kate strávila sobotu nakupováním a nedělní dopoledne sledováním sportovních výkonů svých dětí. Při tom ji ale nikdo nestihl natočit, a tak se důkaz objevil až nyní. I tak se ale najdou tací, co tomu stále nevěří. Po Kateině neobratně upravené fotce ze Dne matek se nyní šíří platformami X, TikTok či Instagram konspirace, že mohlo jít o docela jiný pár a muž se jenom spletl. Anebo že vedle prince kráčela dvojnice. Ta nejšílenější spekulace přišla s tím, že k vytvoření klipu byla použita umělá inteligence (AI)... Posuďte sami.

Fotogalerie
48 fotografií