Od Štědrého dne se Kate Middletonová neobjevila na veřejnosti, věnovala se totiž plně svému zdraví a podstoupila plánovaný chirurgický zákrok. Z nemocnice sice byla propuštěna už 29. ledna, ale na veřejnosti se ukázala až nyní.

„Byl krásný sluneční den a Kate vezla její matka. Princezna seděla na sedadle spolujezdce a měla tmavé sluneční brýle,“ popsal očitý svědek a touto informací potěšil všechny její fanoušky. Vzhledem k tomu, že o jejím stavu se toho nevědělo mnoho, panovaly o její zdraví obavy.

Několik stručných informací o zdravotním stavu manželky prince Williama zveřejnil dříve Kensingtonský palác, nejrůznějším spekulacím to ale nezabránilo. „Od začátku nám bylo jasné, že nebudeme poskytovat průběžné komentáře ke zdraví princezny z Walesu,“ uvedl už dříve palác s tím, že ani šílenství na sociálních sítích tento názor nezmění, protože i princezna má právo na soukromí.

Po operaci, která proběhla na The London Clinic v Londýně, pouze uvedli, že se nejednalo o rakovinu. Ke královským povinnostem by se Kate měla podle plánu vrátit po Velikonocích.

Video
Video se připravuje ...

Perly jako univerzální šperk: Noste je jako Kate Videoredakce ženských webů, foto Profimedia

Fotogalerie
95 fotografií