V narážce na upravenou fotografii princezny Cartherine a jejích tří potomků, kterou palác zveřejnil při příležitosti Dne matek (a která pak spustila směsku nejdivočejších teorií o tom, co je s manželkou britského následníka trůnu a zda je vůbec naživu... ano, i to se řešilo), sdílela provokativní fotku i Blake Livelyová. Choť hollywoodského herce Ryana Reynoldse (47) nahrála na instagram schválně přehnaně a špatně upravený snímek, na kterém měla například obří palec nebo viditelně naklíčovaný letící citron.

„Teď už víte, proč jsem byla MIA,“ žertovala hvězda seriálu Super drbna Blake pod snímkem - pročež zkratka MIA znamená „Missing In Action“ a často se používá u pohřešovaných vojáků při misích. Jak už tomu bývá, některé její fanoušky to pobavilo a oceňovali hereččin smysl pro humor, jiní znechuceně oznamovali, že končí s jejím sledováním, jelikož jim takové internetové „trollení“ přijde neuctivé a nevhodné.

Snímek pak ale nakonec smazala sama Livelyová, co se proslavila spíše manželstvím se slavným představitelem Deadpoola nežli vlastní hereckou kariérou. Zastyděla se poté, co v pátek princezna z Walesu veřejně vystoupila na sociálních sítích a před celým světem přiznala, že její lednová operace břicha odhalila rakovinu. Kate aktuálně prochází těžkou léčbou této zákeřné nemoci.

Video
Video se připravuje ...

Princezna Kate promluvila o boji s rakovinou. Instagram princeandprincessofwhales

Za své nepatřičné vtipkování se Blake záhy omluvila. „Jsem si jistá, že dnes už to nikoho nezajímá, ale cítím, že bych to opravdu měla uznat - vytvořila jsem hloupý post ohledně jistého 'photoshopového failu' a páni, za ten příspěvek se dnes opravdu stydím. Mrzí mě to. Posílám všem lásku a hodně zdraví, navždy,“ kála se Blake ve svém nedávném instastories. Jenže co naplat, škoda už byla napáchána...

Všechny, co svými vtípky pomohli šíření konspiračních teorií ohledně Kate - a byla to například i profesionální celebrita Kim Kardashianová (43), drsně odsoudil i uznávaný britský novinář Piers Morgan (58). „Lidé najednou křičí 'nechte Kate na pokoji', a to i přesto, že posledních pár týdnů chrlili šílené konspirace. To se nedá ani parodovat. Držte hubu, nestydatí pokrytci,“ citoval jeho rozčílená slova deník Metro.uk.

Fotogalerie
46 fotografií