Kate Middletonová, manželka následníka trůnu prince Williama (41), začátkem tohoto týdne podstoupila na prestižní londýnské klinice v Marylebone plánovanou operaci břicha. V současnosti je v nemocnici, kde by měla zůstat až dva týdny, než se zotaví. Očekává se, že dvaačtyřicetiletá princezna z Walesu pak bude pokračovat v rekonvalescenci v Adelaide Cottage, do které se s princem Williamem a jejich dětmi přestěhovali v roce 2022. 

Není na tom nic divného, kde jinde by se také měla zotavovat - doma navíc bude mít blíž ke svým dětem, princátkům Georgovi (10), Charlotte (8) a Louisovi (5), kteří se s pomocí milujícího otce snaží v době maminčiny nepřítomnosti pokračovat v běžném životě – všichni byli viděni v Lambrook School v Berkshire, kam docházejí jako obvykle. Jeden z královských expertů však varoval, že nemovitost se čtyřmi ložnicemi, kam se Kate přesune, podle něj „není ideálním místem“ k zotavování. 

Video
Video se připravuje ...

5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou Videohub

„Bývalou nájemnicí Adelaide Cottage byla paní Rosemary Townsendová, manželka kapitána skupiny Petra Townsenda, který měl slavný románek s princeznou Margaret,“ prozradil královský korespondent Michael Cole pro GB News málo známý detail o domě, v němž oblíbený královský pár žije. „Ve svých pamětech napsala, že to bylo to nejchladnější místo, s jakým se kdy v životě setkala,“ citoval ji.

Adelaide Cottage podle Colea „možná není to nejlepší místo, na to začít se cítit lépe“. Zejména v této poměrně chladné zimě, kterou momentálně zažívají i za Lamanšským průlivem. Kate přitom čeká hodně dlouhé doléčování - na základě současných lékařských doporučení je prý notně nepravděpodobné, že se vrátí ke svým královským povinnostem dříve než po Velikonocích. Být ovšem s milující rodinou by mohlo být pro Kate tím nejlepším lékem... i vzdor nízkým teplotám.

 

Anketa

Kdo z královské rodiny je vám nejsympatičtější?

Král Karel III.
Camilla
William
Kate
Harry
Meghan

Fotogalerie
60 fotografií