Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kvůli nehodě zfetovaného mladíka uhořel řidič: Soud po 4 letech vynesl rozsudek!

Autor: pma - 
12. února 2024
21:26

V prosinci roku 2020 došlo a hlavním tahu z Klášterce nad Ohří směrem na Karlovy Vary k tragické dopravní nehodě. Čelně se tam tehdy srazila dvě osobní vozidla, která začala po havárii hořet. Dvaapadesátiletý muž z protějšího automobilu boj s plameny nezvládl a uhořel. Další dva lidé se vážně zranili. Okresní soud v Chomutově poslal tento týden zfetovaného řidiče Jiřího C. (25), který tragédii způsobil, na rok a deset měsíců do vězení.

Pětadvacetiletý Jiří C. způsobil podle pondělního rozhodnutí soudu před čtyřmi lety tragickou dopravní nehodu. Pod vlivem návykové látky, konkrétně metamfetaminu, tehdy mladý řidič v silném voze dostal vlivem mokra na vozovce smyk a čelně se střetl s protijedoucím vozem. Obě auta začala následně hořet.

Dvaapadesátiletý řidič z plamenů už nevyvázl a uhořel. Další cestující vozu, malý chlapec a žena, se díky pomoci neznámého svědka z hořícího pekla dostali a přežili.

Krátce po tragické nehodě vyšlo najevo, že měl Jiří C. na mokré silnici závodit s partou kamarádů. To svědci potvrdili i u pondělního soudu. Mladý řidič však tuto verzi u před senátem soudu odmítl. 

Podle televize CNN Prima NEWS u pondělního soudu Jiří C. tvrdil, že si osudného dne jen vyjel na vyhlídkovou jízdu z Prahy do Krušných hor. Okresní soud v Chomutově muži uložil trest odnětí svobody v délce trvání jednoho roku a deseti měsíců. Dále soud Jiřímu C. udělil zákaz šest let řídit automobil. Pozůstalým musí mladík navíc zaplatit odškodné ve výši 4 milionů korun. Verdikt není pravomocný.

Video  V Čestlicích došlo k dopravní nehodě. Řidička pod vlivem alkoholu vjela do protisměru a bourala. (6. únor 2024)  - David Malík
Video se připravuje ...

 

 

Tom_Pech ( 13. února 2024 10:11 )

Nezapomeňte na státní zástupce kteří navrhují tresty, případně se neodvolají.

Tom_Pech ( 13. února 2024 10:11 )

Zase tu visí ve vzduchu otázka kolik to odsouzeného stálo...

MADONNA ( 13. února 2024 10:01 )

sarbar ( 13. února 2024 03:59 )

Rok a deset měsíců za vraždu? V hořícím autě? To je skoro poprava. Vzal někdo z těch jako soudců v potaz, co ten člověk v tom hořícím autě zažíval než zemřel?A ještě zfetovaný ho....do, který se brání tím že si jen vyjel na výlet. Další případ, kdy je věčná škoda,že za éry toho porevolučního bl...ba byl zrušen trest smrti.

MADONNA ( 12. února 2024 23:42 )

Jj, ta naše spravedlivá Justice, že?!! Takový soudci a soudkyně tam nemají vůbec co dělat, vyrazila bych je všechny!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání