Párty krásné skupinky žen začala už na palubě letadla. Zdroj webu Extra.cz prozradil, že letušky během letu oznámily, že Slováková slaví narozeniny, a skoro všichni cestující jí pak popřáli. Extravagantní blondýna byla v sedmém nebi. S kamarádkami se měly dokonce tak rozdivočet, až to některým spolucestujícím nebylo zrovna příjemné...

A po přistání už to byla jenom větší jízda. „Nejdokonalejší oslava narozenin, jakou jsem mohla mít. Děkuji holky, že jste tady se mnou a děláte mi to tady ještě dokonalejší,“ rozplývala se podnikavá kráska na svém instagramu, který sleduje přes 381 tisíc lidí. 

Kamarádky pozvala

Slováková se dokonce natolik rozparádila, že se rozhodla plácnout přes kapsu a kamarádkám zaplatila jejich výdaje. „Strašně ráda jsem vás sem pozvala a nelituji jediného utraceného eura. Doma chleba s máslem. Sakra, máslo je ale celkem luxus,“ žertovala posléze. „Byla to snad nejlepší párty mého života. Top jídlo, top pití, top místo, top hudba, top zábava, top moje holky a taky top účet,“ posteskla si s nadsázkou.

V bikinách i do klubu

Nela se na zájezd dopředu poctivě připravovala a s trenérem Jozefem Balejem (41), který to v minulosti jako profesionální hokejista dotáhl až do NHL, na sobě tvrdě dřela. „Slušně jsme zamakali. Díky našim tréninkům jsem se cítila jako naprostá královna celého klubu,“ pochvalovala si a sledujícím poskytla záplavu fotek v bikinách. 

„Araby máme v p**eli!“

Na svou fyzičku byla dokonce natolik hrdá, že v titěrných plavečkách vyrazila dokonce i do klubu, kde byli kromě ní všichni oblečení. To přišlo některým komentujícím trochu zvláštní – a o to víc, že se tak rozhodla právě ve Spojených arabských emirátech, kde se bez dostatečně zahalujícího oblečení nedostanete ani do supermarketu... 

„My máme v p**eli nějaké Araby. My jsme spolu holky a žádní chlapíci nás nezajímají,“ odpověděla Nela v komentářích jisté fanynce a jasně tak dala najevo, že ji názor okolí vůbec nezajímá. 

„Jsem na sebe pyšná!“

„Žiju svůj nejlepší život. Poslední roky byly naprosto skvělé. A ty další budou rozhodně taky. Všechno je to o tom, jak si věci nastavíte v hlavě a jdete za svými cíly,“ rozplývala se oslavenkyně a prozradila, jak je na sebe za své úspěchy pyšná.

„A ne, není nic špatného na tom umět to o sobě říci. Nejde o namyšlenost, ale o sebelásku a sebedůvěru. Přeji to každému dobrému člověku,“ vzkázala sledujícím. 

Video
Video se připravuje ...

Nela Slováková slavila 33. narozeniny s kamarádkami v Dubaji. Instagram

Fotogalerie
94 fotografií