Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lucii hledá policie od května: Zatkli ji v Dubaji, ale teď se po ní slehla zem. Přátelé mají strach

Autor: štt - 
8. ledna 2023
21:28

Její přátelé netuší, kam zmizela. Lucie Kremplová (26) byla minulý rok zatčena dubajskou policií a umístěna do věznice. Nyní jako by se po mladé ženě slehla zem. Do případu se vedle policie zapojila i česká ambasáda sídlící ve Spojených arabských emirátech.

Vězeňkyně měla být v září deportována do Česka. Avšak na začátku října s ní přátelé ztratili kontakt. „Měla námi zakoupenou letenku, naposledy jsme Lucii slyšeli na letišti, že brečí, že ji znovu zatkli. A potom jsme zjistili, že jí je zle a omdlela tam. Od té doby o ní nemáme zprávy,“ uvedli pro tn.cz.

Dle posledních informací měla být držena ve věznici Al Aweer v Dubaji. Známí se několikrát pokoušeli zjistit, kde se Lucie nachází, ale bez výsledku. „Bylo nám řečeno, že nemají nyní k dispozici její kartu,“ poznamenali.

Policie pátrá po Lucii (26), která byla uvězněna ve Spojených arabských emirátech.

Když se reportéři pokoušeli zjistit bližší informace přímo od velvyslanectví, obdrželi zamítavou odpověď. „Z důvodu ochrany osobních údajů vám velvyslanectví není oprávněno sdělovat jakékoliv informace k tomuto případu,“ sdělila konzultantka Lucie Svobodová.

Mluvčí policejního prezídia, David Schön, rovněž uvedl, že „v rámci zmiňovaného případu probíhá standardní mezinárodní policejní a justiční spolupráce s orgány SAE a aktuálně nemáme žádné informace ke zveřejnění“.

Lucie neměla v životě příliš velké štěstí. Otec jí zemřel a matka s bratrem se momentálně nacházejí ve vězení. Za co byla odsouzena ona, není doposud jasné.

Video  Insta Crime Podcast: Děsivá vražda jako z majora Zemana! Tělo ve studně našli až po 8 letech  - pdc, icp, Jedlička, Chebotareva
Video se připravuje ...

 

yokky ( 7. května 2023 21:58 )

😂😂😂😂­😂😂🆒🆒🆒🆒­🆒👍👍👍👍J­ojo,­to je dnes v mode🤳🤳🤳🤳🤳🤳🤳🤳🍻🍻🍻🍻

Jiří Zvěřina ( 9. ledna 2023 00:08 )

Hezká rodinka -všichni v base...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání