Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jozef (†51) zastřelil manželku Eriku (†43) kvůli žárlivosti a pak i sebe? Jejich těla našel zdrcený syn

Autor: pma - 
21. září 2022
16:41

V pondělí slovenskou obcí Boľkovce v okrese Lučenec otřásla děsivá tragédie. V rodinném domě byla nalezena dvě těla bez známek života. Jednalo se o manžele Eriku (†43) a Jozefa (†51), kteří se prý podle místních poslední dobou často hádali. Partnerské spory stály zřejmě i za jejich smrtí. Hádka manželů měla vygradovat natolik, že Jozef údajně svou manželku zastřelil a poté zbraň obrátil proti sobě. Odpoledne je údajně našel jejich osmnáctiletý syn.

Manželé Erika (†43) a Jozef (†51) se společně se dvěma potomky (18 a 21) přestěhovali do malé vesničky Boľkovce v okrese Lučenec před sedmi lety. Postavili si tam tehdy nový dům, v němž všichni společně žili.

Místní s rodinou neměli žádný problém. Muž pracoval jako stavař a živil se také jako myslivec. Eriku znala celá dědina díky jejím chutným cukrářským výrobkům. Jenže zřejmě i naoko dokonalá rodina měla svého kostlivce ve skříni.

„Policisté byli včera večer přivoláni k tragické události v osadě Boľkovská, kde byli v rodinném domě nalezeni dva dospělí bez známek života,“ sdělila v pondělí na sociálních sítích policie. Do domu se záhy vydali kriminalisté, aby místo řádně zajistili a zdokumentovali.

Mrtvé rodiče měl najít syn

Místní vzpomínají, že se poslední dobou manželé často hádali a Jozef na svou ženu žárlil. I to mohlo být důvodem, proč počátkem týdne došlo v domě k takovému neštěstí. „Pravděpodobně byli oba usmrceni střelnou zbraní, on měl zastřelit ji a následně i sebe. Strašně na ni žárlil. Je to něco hrozného, ​​hotová katastrofa,“ sdělil slovenskému deníku Pluska jeden z obyvatel vesničky.

Podle informací, které přinesla televize Markíza, výstřely nevyšly z Jozefovy myslivecké pušky, ale prý z pistole. Televize také zjistila, že usmrcené rodiče měl v rodinném domě nalézt jejich osmnáctiletý syn zhruba kolem páté hodiny odpoledne.

Policie případ dál vyšetřuje

Obyvatelé obce Boľkovce jsou z toho, co se v pondělí v domě odehrálo, otřesení. „Co vám řeknu, jsme velmi smutní. Nemělo se to stát, je to naprostá hloupost - ,vyřešit‘ takhle nějaký problém. Znal jsem je jako kamarády, dobré lidi. Nebyli tu dlouho,“ komentoval tragédii soused zesnulých manželů.

Příčiny a průběh děsivé rodinné tragédie se i nadále vyšetřují. „Veškeré další podrobnosti, stejně jako okolnosti případu, jsou předmětem probíhajícího šetření, takže zatím nebudeme poskytovat žádné další informace,“ doplnila tamní policie.

Video  Simona Monyová - Ve svých knihách volala o pomoc. Slavnou autorku ubodal její manžel.  - Videohub
Video se připravuje ...

mika ( 22. září 2022 11:24 )

já ty chlapy nechápu! To si chtějí lásku a věrnost vynutit pistolí? To je na chocholouška! Ten pán nemohl být psychicky v pořádku!

Jirik-ta ( 21. září 2022 17:55 )

není, když ji miluje a záleží mu na jejím štěstí.😘💖 Jinak to nemá cenu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání