Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Necelý měsíc od výbuchu rodinného domu v Loučce: Podezřelý je stále v nemocnici, policie ho nemůže vyslechnout

Autor: pma - 
19. května 2022
18:13

Zakrátko uplyne měsíc od chvíle, kdy se v obci Loučka na Vsetínsku stala obrovská tragédie. V neděli 24. dubna v časných ranních hodinách došlo k explozi v jednom z rodinných domů. Výbuch budovu značně poškodil a část se zřítila. V ruinách šokovaní záchranáři nalezli čtyři mrtvá těla – ženu a její tři děti. Policie případ prošetřuje jako možnou vraždu. Podezřelého jedenatřicetiletého muže zatím policie kvůli jeho zdravotnímu stavu nevyslechla.

Muž, který je policií veden jak podezřelý ze zavinění dubnového výbuchu rodinného domu v obci Loučka na Vsetínsku, stále nebyl podroben výslechu. „Stav pacienta beze změn, je i nadále ve vážném stavu,“ sdělila Deníku tisková mluvčí Fakultní nemocnice v Ostravě Petra Petlachová. Jednatřicetiletý muž tak i nadále zůstává hospitalizován v tamní nemocnici.

Policie s mužem pracuje jako s podezřelým z vraždy, ale právě kvůli jeho zdravotnímu stavu ho stále neměla možnost vyslechnout.

Policie také stále čeká na vyhotovení znaleckých posudků. Kriminalisté v Loučce k zajištění stop používali nejmodernější techniku, například 3D skenování.

Podle starosty šlo o bezproblémovou rodinu 

Tragédie se udála v neděli 24. dubna v ranních hodinách. V rodinném domě, kde žil podezřelý po boku ženy a tří dětí, došlo k explozi, která následně zavinila i částečný sesun objektu. V ruinách pak záchranáři nalezli čtyři těla bez známek života. Jednalo se o matku a tři potomky.

Rodina, která v domě žila, nebyla podle starosty obce Jaromíra Kořístky problémová. Den po výbuchu uvedl, že šlo o tři děti s matkou pocházející ze Slovenska a otce, který byl Čech. V domě podle něj bydleli necelé čtyři roky.

Video  Dům v Loučce, kde zemřely tři děti a žena.  - Blesk.cz - Slávka Červená
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání