Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C

Těhotná máma 11 dětí nikdy nebrala antikoncepci: Mít hodně potomků je prý její úděl!

Autor: rc - 
28. ledna 2022
05:15

Matkou a babičkou se stane zhruba ve stejný čas Veronica Merrittová. Rodačka z New Yorku se stala maminkou už ve čtrnácti letech a od té doby přivedla na svět dalších deset dětí. Dvanácté dítě je na cestě. Šestatřicetiletá máma, která o životě početné rodiny vypráví na sociálních sítích, uvedla, že nikdy nepoužívala antikoncepci a nikdy nebude. Zároveň dodala, že její nejstarší dcera je těhotná a porodí dva měsíce po ní.

Minulý rok v říjnu Veronica Merrittová oznámila svým fanouškům na TikToku šťastnou zprávu, že její už tak početná rodina se dál rozroste. Šestatřicetiletá žena se pochlubila, že bude znovu maminkou a to už po dvanácté! Rodačka z amerického města Syracuse porodila své první dítě, když jí bylo čtrnáct let. Místo radovánek na večírcích a randění se už starala o svou rodinu a od té doby na svět přivedla dalších deset dětí. Po Victorii se narodili synové Andrew (17) a Adam (15), dcera Mara (14), syn Dash (12), dcerka Darla (11), syn Marvelous (8), dcery Martalya (6), Amelia (5) a Delilah (3) a benjamínek rodiny Donovan (2). Ten však už brzy nejmladším členem rodiny nebude.

Opět přiletí čáp

Na sociální síti Veronica publikovala video z ultrazvuku, kde prozradila, že miminko porodí v dubnu a prozradila, že to bude chlapec! Nicméně to není jediný nový přírůstek do rodiny. Její nejstarší dcera Victoria, které je jednadvacet let a stále bydlí doma, je rovněž těhotná. „Máme úžasnou novinku,“ řekla  s tím, že se stane babičkou. Victorii se narodí miminko v červnu. Děti, které budou tak zhruba stejně staré, si budou moci hrát společně.

Nikdy nepoužívala antikoncepci

Žena uvedla, že nikdy nepoužívala antikoncepci a nikdy nebude, jelikož jí to prý zdravotní problémy nedovolují. Uvádí, že jejím údělem je mít hodně dětí.

Musí často čelit útočným zprávám. V nenávistných komentářích údajně často čte, že by neměla přijímat peníze ze sociálky a neměla by vzdělávat své děti doma, ale měla by si sehnat práci a poslat je do školy. „Lidé mi lezou na nervy, když říkají: Musíte dát děti do školy a najít si skutečnou práci,“ uvedla pro deník New York Post s tím, že už uvažovala, že by děti neučila doma, ale škola by prý byla finančně náročnější. Jen nákup potravin stojí rodinný rozpočet 2500 amerických dolarů (víc jak 54 tisíc Kč) měsíčně a oblečení prý vyjde až na 4 tisíce amerických dolarů (víc jak 87 tisíc Kč) ročně. 

Čelila dokonce už i nařčení, že své děti zanedbává. „Ve škole nedostávaly dostatek jídla, to je všechno. Kdykoli si můj syn stěžoval, že má hlad, učitelé řekli, že ho dostatečně nekrmím,“ uvedla Veronica s tím, že to bylo přesně naopak. Doma dostával dostatek jídla a ve škole hladověl.  

Školní autobus

Aby své potomstvo mohla přepravovat, musela koupit starý školní autobus, ale aby rodina ušetřila, nikam moc nejezdí. V roce 2020 koupila starý dům za 20 tisíc dolarů (víc jak 437 tisíc Kč), který má devět ložnic, ale ještě prý je třeba ho trošku opravit. Zároveň uvedla, že je na všechno sama, jelikož ani jeden z otců dětí neplatí alimenty. Přivýdělek má ale díky TikToku, kde si vydělá 100 (víc jak 2100 Kč) až 200 dolarů (víc jak 4300 Kč) měsíčně.

VIDEO: Jak otěhotnět? Nejlepší babské rady i osvědčená doporučení lékařů   

dzambulka007 ( 29. ledna 2022 22:25 )

Pani rodi od ctrnacti jedno za druhym a nepracuje, tatinkove neplati, tak doufejme, ze geny preskoci nekam dale do pribuzenstva. Staci vychova v podobe vlastniho prikladu.

Zobrazit celou diskusi