Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Těhotná influencerka čekala trojčata: Fanoušky šokovala obřím bříškem

Autor: rc - 
27. ledna 2022
10:39

Fanoušky na sociální síti instagram šokovala Michella Meier-Morsiová z Dánska. Influencerka, která očekávala trojčata, tam publikovala snímky svého těhotenského bříška, jehož velikost všechny vyděsila. Obří břicho rostlo rovně a mělo nafialovělou barvu.

Superhrdinkou se stala pro mnoho uživatelů instagramu rodačka z Kodaně Michella Meier-Morsiová. Maminka dvou holčiček na sociální síti pravidelně své fanoušky informovala o průběhu svého dalšího těhotenství. Úspěšná influencerka, jíž sleduje kolem 260 tisíc lidí, očekávala rovnou trojčátka. Několik týdnů před porodem však své fanoušky spíš vyděsila, než potěšila další informací ze svého života.

Publikovala tam snímek obřího těhotenského bříška, které rostlo do roviny! Bříško navíc mělo nafialovělou barvu a bylo pokryté modřinami. Navíc se přiznala, že před porodem a po něm trpěla extrémními bolestmi. Lidé ji proto obdivovali a nešetřili svá slova o superhrdinech. Fanouškům i sdělila, že se vůbec necítí na to, že by měla být matkou dalších třech dětí. „Vážně se necítím připravená na tři děti,“ uvedla s tím, že si myslela, že radost postupem času přijde.

Chlapci se narodili ve 35. týdnů těhotenství císařským řezem a Michella ještě den předtím, než své další potomky přivítala, sdílela video, v němž zopakovala své obavy. Měla dokonce prý chuť schoulit se do kouta a brečet. „Je to všechno tak ohromující,“ uvedla.

Chlapci Charles, Theodore a Gabriel se narodili zdraví a plní síly. "To břicho vypadá, jako by exlopodovalo,“ naspal jeden z jejích fanoušků. „Jsem tak ráda, že se mi to nestalo. Je mi zle, jen když na to pomyslím,“ napsala další.

VIDEO: Jak otěhotnět? Nejlepší babské rady i osvědčená doporučení lékařů   

adinaha ( 29. ledna 2022 12:32 )

Nevím, kdo vymyslel ten nesmyslný titulek - Obří bříško! Když je něco obří, tak je to velké, a bříško je pokud vím malé břicho. Jak může být něco velké zároveň malé?

jaja1973 ( 27. ledna 2022 21:18 )

👍

jaja1973 ( 27. ledna 2022 21:17 )

Dokazuje si fotkami verejne čo? Intimita jej niečo hovorí?

lucie13 ( 27. ledna 2022 13:58 )

Nikdo vás nenutí se na to dívat
Ošklivou kůži bude mít po porodu…

Zobrazit celou diskusi