Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tatínek se o vás postará, napsala mladá máma (†19) dětem před sebevraždou: Babička se pak předávkovala

Autor: jžk - 
25. dubna 2021
07:00

Náctiletá maminka Rhianne Haltonová z Velké Británie byla nalezena oběšená jen několik dnů po porodu druhého chlapečka. V dopise na rozloučenou zanechala pro novorozeně a jeho tříletého bratříčka srdcervoucí vzkaz.

Prarodiče Rhianny (†19) nedávno zveřejnili smutný dopis, který před svou smrtí v květnu loňského roku vnučka napsala. „Všechno je pro mě příliš těžké. Už nevím, jak dál. Miluji vás, kluci moji nejdražší. Tatínek se o vás postará,“ stálo v něm. „Kdyby jen s námi mluvila, mohli bychom jí pomoci všechno pochopit,“ řekla pro The Sun zarmoucená babička.

10. května 2020 měla Rhianne navštívit milované prarodiče na nedělní oběd i se svými synky a matkou, schůzku však nakonec telefonicky zrušila, protože se údajně pohádala s přítelem.

Jen o půl hodiny později šokovaným členům rodiny oznámili, že ji její partner nalezl oběšenou. „Jaká to ztráta slibného a mladého života. Chtěla být kadeřnicí a dětem byla dobrou maminkou,“ smutnil její dědeček.

Jako by jedna tragédie nestačila, jen o 19 dní později našli dívčinu matku Jeanette Whittleovou (†44) v jejím domě v Kingskerswell, kde se předávkovala. I když přes 25 let bojovala se závislostí na drogách, měla se svou dcerou blízký vztah. „Poslední rok byl hrozný. Ztratili jsme dceru i vnučku během tak krátké doby,“ uvedla babička s tím, že doufá, že obě jsou nyní někde šťastné a odpočívají v pokoji.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí 116 111 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Psychoporadna Blesku: Svěřte se, specialisté vám poradí. Psychoporadna Blesku: Svěřte se, specialisté vám poradí. | Blesk.cz

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání