I když Karel Zima žije jako většina herců v Praze, kde je nejjednodušší plnit pracovní povinnosti v divadlech a televizních i filmových studiích, maminku v rodném Liberci nezapomíná pravidelně navštěvovat. A tentokrát nepřijel sám. „Říkám dneska mamce u nás v Liberci na sídlišti, že jsem přijel s jednou kámoškou na kafe a že nevím, jestli ji zná,“ pochlubil se Karel Zima historkou na svém facebookovém profilu.

A jelikož se maminka samozřejmě ptala, kdo že se to k ní zanedlouho staví doma na šálek kávy, Karel Zima se brzy postaral, aby dostala odpověď. Dopředu ale neprozradil nic. Rovnou ji přivedl před práh domu.

„Zpoza dveří vypadla schovaná Bohdalka. Hele, jako by se znaly od války,“ popsal herec společné setkání herecké legendy a nejdůležitější ženy svého života, která ho před téměř padesáti lety přivedla na svět.

VIDEO: Bohdalová o Gottovi ve Studiu Blesk: Na jeho manželku ať mi nikdo nesahá!

Video
Video se připravuje ...

Bohdalová o Gottovi ve Studiu Blesk: Na jeho manželku ať mi nikdo nesahá! Petr Macek, David Turek

A jelikož je Karel Zima proslulý tím, že kolem sebe šíří humor, dojetí ze setkání, které se mu pro maminku podařilo zorganizovat, zamaskoval vtipným koncem příběhu.

„Za tohle překvápko mě pak mamka, podle mě vědomě, nechala asi po roce vyhrát ve scrabblu. Yes,“ svěřil se herec se svou odměnou, ze které lze celkem bez jakékoli pochybnosti mezi řádky vyčíst, jak je rád, že se mu tahle akce podařila.

VIDEO: Už aby byl konec! Jiřina Bohdalová (88) trpí kvůli novému pořadu.

Video
Video se připravuje ...

Už aby byl konec! Jiřina Bohdalová (88) trpí kvůli novému pořadu. Pavlína Horáková, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií