Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krutá matka se chtěla proslavit na sociálních sítích: Na videu schválně trápila své dítě

Autor: ran - 
3. června 2020
22:50

Chtěli byste, aby se k vám doma chovali takovýmto způsobem? Nebo je video, na nemž matka s kamarádkou polévají nicnetušící nemluvně mlékem a báječně se u toho baví, už za hranou? Lidé se na tom v komentářích pod videem neshodnou. Video se poprvé objevilo na sociální síti TikTok.    

Na sociálních sítích uživatele šokovalo video, které sice trvá jen pár sekund, ale přesto se kolem něj strhla velká kontroverze. Ve videu hraje hlavní roli jeden populární hudební hit z roku 2019, dva hrníčky mléka, dvě ženy a malé dítě. Záběry zhlédlo nemálo lidí. Jen na jedné ze sociálních sítí video vidělo přes 746 tisíc uživatelů. Autor záznamu ale video po vlně velké kritiky ze svých účtů stáhl.    

Na videu je vidět chlapeček v plenkách a dudlíkem v pusince. Nad ním se do rytmu písně „Pour the milk“ pohupují dvě ženy. Na slova "pour the milk" (vylít mléko) obě bez varování vylijí obsah hrníčků kojenci na hlavu. Ten je viditelně nepříjemně překvapený. Zdá se, že propuká v pláč a odbíhá ze záběru. 

Mnozí lidé po shlédnutí videa měli jasno. Jedná se podle nich o týrání dítěte. „Odporné! Chudá dítě! Měli by vás nahlásit na sociálku!,” zněl jeden z mnoha rozezlených komentářů pod videem. „Smutné, že vám není hanba se takhle chovat k vlastnímu dítěti! Myslíte, že vám to stálo za to?“ přidává se další. 

Jiní uživatelé ale ve videu žádné zásadní výchovné pochybení nespatřují. „Prosím vás, vždyť je to jenom trocha mléka! Určitě se mu nic nestalo a je v pořádku,“ brání matku jeden z diváků. Další se přidává. „Není to vařící voda, jenom mléko. Můj táta by mi tohle také udělal raz dva, ani by nemrkl.“ Jinak se ale lidé častěji domnívají, že hon za sledovaností nemůže ospravedlnit takovýto bezohledný kanadský žertík na bezbranném nemluvněti.

Lubomír Babáček ( 4. června 2020 00:54 )

Tyto pitomé kundičky by děti neměly vůbec mít. IQ na úrovni igelitové tašky.

Zobrazit celou diskusi