Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Koronavirová krize ohrozila rodiny, proti nouzi pomůže příručka! Už v pondělí ZDARMA v deníku Blesk!

Autor: Radka Růžičková - 
27. května 2020
05:30

Tisíce českých rodin prošly v době koronaviru těžkou zkouškou. Obavy ze ztráty zaměstnání a strach o své blízké navíc zhoršila povinnost zůstat doma s dětmi. Nejistota, stres a napnutý rodinný rozpočet vytvořily vražedný existenční mix.

Jak z toho ven? Pomocnou ruku rodinám v nouzi nabízí deník Blesk. Už v pondělním vydání vychází zdarma další díl série Česko po koronaviru. Odborníci v něm srozumitelně vysvětlí, jak vyváznout z potíží a nespadnout do dluhové pasti.

Příručka Česko po koronaviru: Nová pravidla pro život – pomůže rodinám v nouzi. Už v pondělí zdarma v Blesku. Příručka Česko po koronaviru: Nová pravidla pro život – pomůže rodinám v nouzi. Už v pondělí zdarma v Blesku. | archiv Blesku

Co najdete ve 3. díle?

Ošetřovné

Vše, co potřebujete vědět o ošetřovném, se dozvíte ve dvaceti nejdůležitějších otázkách a odpovědích. Poradíme i osobám samostatně výdělečně činným, kde, jak a dokdy mohou žádat o příspěvek.

Nájem

Nouzový zákon chrání nájemníky před vyhazovem. A znalost zákonů a práv zase chrání vás před triky majitelů nemovitostí. Zjistíte, co si nesmí dovolit a jak můžete snížit nebo oddálit nájem.

Hypotéky

Trápí vás splátky? Nevíte, jak zaplatíte hypotéku? Nevěste hlavu! Připravit se musíte na nějaké to papírování, ale odměnou vám může být trochu klidnější spánek bez obav, že přijdete o střechu nad hlavou.

Mimořádná okamžitá pomoc

Finanční injekci od státu nyní dostane mnohem víc rodin. Stačí jen vědět, jak o ni požádat. Dávky mimořádné okamžité pomoci zmírní tvrdý finanční dopad.

 A navíc! Smlouvy zdarma

Jak sepsat žádost o snížení nájmu? Jak vypadá žádost o odložení nájmu? S Bleskem nemusíte platit právníkovi. Vzory smluv získáte v příručce Nová pravidla pro život ZDARMA!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa