Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hasič Patrik nepřežil na Chrudimsku srážku s autem: Zůstala po něm žena a dvě dcery!

Autor: VaB - 
5. května 2020
05:40

V sobotu odpoledne došlo na Chrudimsku k tragické nehodě motorkáře. Při čelním střetu zemřel dobrovolný hasič Patrik (†35), po sobě zanechal dvě dcery a manželku. Hasiči, u kterých sloužil, truchlí.

Hezké počasí láká na motorky spoustu příznivců jedné stopy, s tím jsou ale spojené i dopravní nehody, které často končí tragicky. K jedné takové došlo v sobotu odpoledne na silnici u Vejvanovic na Chrudimsku. „Ke srážce došlo v mírné zatáčce, motocykl a automobil se střetly čelně,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Vilímková. 

Na místo vyjela záchranná služba, hasiči a policisté. Závažnost situace si vyžádala i zásah záchranářského vrtulníku. Motorkáře se nepodařilo zachránit, na místě svým zraněním podlehl. Náraz musel být obrovský, motorce upadlo přední kolo, chyběla i řídítka.

Podle informací Blesku jde navíc o dobrovolného hasiče z Hrochova Týnce! Zpráva je ale daleko tragičtější, Patrik (†35) po sobě zanechal svou ženu a dvě dcery. 

„Ztratila jsem lásku svého života. A nevím, co bude dál. Bez něj žít se nedá. Jen na něj všichni vzpomínejte. A děkuji hasičům a všem, kdo ho znal, že touhle cestou ukazují, co se stalo a že jim to není jedno,“ napsala jeho žena na facebook.

Pod příspěvkem se objevilo více než sto kondolencí. „Upřímnou soustrast rodině, nemůžu tomu ani uvěřit. Patrik byl jeden z nejúžasnějších lidí, co jsem kdy poznala,“ napsala Bella. Truchlí i Patrikovi kolegové od dobrovolných hasičů z Hrochova Týnce, obec je jen pár kilometrů od nehody, kde jejich kolega zemřel. Na facebooku vyvěsili černobílou fotku se stužkou. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání