Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Černý víkend pro motorkáře: Na českých silnicích přišli o 3 kamarády!

Autor: DH, ČTK - 
29. března 2020
18:25

Krásný víkend vylákal navzdory doporučením ven doslova davy Čechů a bohužel se na českých silnicích neobešel bez ztrát na životech. Při sobotní fatální nehodě u Poděbrad přišli o život dva motorkáři. V neděli zahynul další motocyklista, tentokrát u Žďáru nad Sázavou.

V sobotu odpoledne přišli při dopravní nehodě dvou motocyklů o život dva muži. K neštěstí došlo přibližně v 15:15 na silnici I/38, která vede z Kolína směrem na Nymburk a prochází Poděbrady. 

Jeden zemřel na místě, druhého se podle zdroje Blesku snažili záchranáři na místě ještě oživit. To už se ale bohužel nepodařilo. Vrtulník, který kvůli němu přistál na přilehlém poli, tak musel odletět s prázdnou.

Ke druhé smrtelné nehodě došlo v neděli u obce Petráveč na Žďársku, na silnici II/392, která vede přes Petráveč směrem na Velké Meziříčí a Tasov.

Policie má za to, že muž na motocyklu nezvládl řízení ve vysoké rychlosti a vyjel mimo vozovku. Na místě pak podlehl svým zraněním.

starymlok ( 29. března 2020 20:07 )

Jako vždy,deme-nt

offline ( 29. března 2020 19:04 )

Černý pro motorkáře, šťastný pro všechny ostatní, které tito "spoluobčané" ohrožují na silnicích a obtěžují hlukem okolo nich.

kapturek ( 29. března 2020 18:46 )

a vsichni jeli urcite podle predpisu a nepredvadeli svoje predjizdeni pres cary a hlavne kdyz je auto v protismeru

villon ( 29. března 2020 18:38 )

Ty hasiči maj stopro našťouchnutou bečku v garážích, ne? Podle toho jakýho prouda má ten borec na fotce. Šofér to musel zašlajfovat přímo uprostřed cesty, protože kolegáček hrozil, že už to neudrží a nálož pude do čalounu sedadla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání