Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Žena (†45) si ustlala na silnici u Kojetína: Řidič nestačil zareagovat

Smrtelná nehoda na dálnici D5
Smrtelná nehoda na dálnici D5  (Autor: Aktu.cz)
Autor: ČTK - 
4. května 2020
09:56

U Kojetína na Přerovsku zemřela v noci na pondělí pětačtyřicetiletá žena, kterou přejelo osobní auto. Podle policie žena ležela ve chvíli střetu na silnici, řidič nestihl zareagovat a přejel ji. Okolnosti nehody vyšetřuje policie, sdělila mluvčí policie Miluše Zajícová.

Tragická nehoda se odehrála dnes po půlnoci na silnici mezi Kojetínem na Přerovsku a Chropyní na Kroměřížsku. „Řidič osobního vozidla Renault Twingo jel ve směru od Kojetína a přehlédl ve svém jízdním pruhu ženu, která z doposud neznámých důvodů ležela na vozovce. Řidič nestihl dostatečně rychle zareagovat a došlo k nárazu, po kterém poškozená zůstala zaklíněna pod vozidlem,“ uvedla mluvčí.

Tělo ženy vyprostili hasiči, těžkým zraněním podlehla na místě. U zemřelé byla nařízena soudní pitva. Požití alkoholu před jízdou u mladého řidiče vyloučila dechová zkouška. Případ kriminalisté vyšetřují pro podezření z usmrcení z nedbalosti, okolnosti nehody prošetřují.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání