Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tatínka dvojčátek zabil koronavirus: Před smrtí napsal dojemný dopis na rozloučenou

Autor: shp - 
28. dubna 2020
14:49

Celých 28 dní bojoval o život, seč mu síly stačily. Měl pro co žít. Vzal si milovanou ženu, která mu porodila dvě krásné děti. Těm nyní nezbylo nic jiného než oči pro pláč. Odvážný tatínek a manžel Jonathan Coelho (32) z amerického města Dandbury ve státě Connecticut chytil zákeřný koronavirus, který nezvládl porazit. Svým bližním zanechal srdceryvný dopis na rozloučenou...

Byl to milující a oddaný manžel. Jenže ani všechna láska v jeho srdci ho nedokázala ochránit před koronavirem, jehož pandemie decimuje celý svět. Jonathanova zdrcená manželka Katie (33) s ním byla na jednotce intenzivní péče, když si pro něj přišla smrt. Byl to pro ni jeden z nejhorších dnů v jejím životě.

Manžela byla po jeho boku do poslední chvíle

Seděla vedle jeho lůžka. Než vydechl naposledy, řekla mu skrze ochrannou plentu, jak moc ho miluje. Po smrti manžela získala Katie všechny jeho věci. Mezi nimi byl i mobilní telefon, v němž našla něco, co jí podlomilo nohy. Než byl Jonathan intubován, napsal do něj dopis na rozloučenou.

Miluji vás z celého svého srdce. Díky vám jsem prožil nejlepší život, jaký jsem mohl mít. Dali jste mi víc, než co jsem žádal. Jsem tak šťastný a hrdý, že jsem mohl být tvůj manžel a otec Braedyna a Penny,“ napsal před svou smrtí Jonathan do mobilu. 

Dojemná slova zesnulého

Katie, jsi ta nejkrásnější a nejvíce pečující osoba, kterou jsem poznal. Jsi opravdu jediná svého druhu. Ujisti se, že prožiješ svůj život se štěstím a stejnou vášní, díky které jsi se do mně zamilovala. Vidět tě, jak ses stala maminkou, byla nejlepší věc, kterou jsem kdy zažil,“ stálo dále v dojemném rozloučení.

Ať Braedyn ví, že je nejlepší chlapík a že jsem hrdý na to, že jsem jeho otec. Stejně tak jsem pyšný na všechno co udělal a věci, které dělá dál. Řekni Penelope, že je princezna, která ve svém životě dokáže, co se jí zlíbí. Jsem tak šťasný...“ stálo dále v digitálním dopisu na rozloučenou.

Drsný boj o život a prohraná bitva

Jonathanovi diagnostikovali koronavirus 26. března po provedeném testu. Zároveň byl hospitalizován s vážnými dýchacími potížemi. Původně se počítalo, že bude v nemocnici týden, jenže jeho stav se postupně zhoršoval. Nakonec musel být umístěn na ventilátor pod sedativy. Po 28 dnech svůj boj prohrál...

bre-burda ( 28. dubna 2020 16:21 )

Musíme se zase naučit žít tak jako žili lidi dříve. S vědomím, že život není vůbec, ale vůbec spravedlivý a nemáme v něm předem nic jistého!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa