Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pašeračka Tereza (23) opustila celu! Stráví léto v chládku?

Autor: chal - 
26. dubna 2020
05:08

Česká pašeračka Tereza Hlůšková (23) si může oddychnout. Před blížícím se létem, které je v Pákistánu pro našince obzvlášť horké, se přestěhovala ze své staré a neklimatizované cely za lepším!

Už zhruba rok čeká Tereza Hlůšková na zahájení jednání soudu, který bude rozhodovat ohledně jejího odvolání v případě obvinění z pašování heroinu. Mladá Češka je už přes dva roky zavřená ve vězení, pobyt za mřížemi pro ni rozhodně není žádná procházka růžovým sadem.

Navíc se blíží léto, které se v Pákistánu vyznačuje úmorným vedrem. Organismus Evropana tamní vysoké teploty nesnáší nejlépe. Tereza o tom ví své, právě horko bylo jednou z věcí, na které si v minulosti pravidelně stěžovala.

Však také průměrná teplota v Láhauru v červnu přesahuje 33 stupňů Celsia! Tereza je sice v Pákistánu už poměrně dlouho, na takové teploty si ale člověk vyrůstající ve středoevropském mírném podnebí jen tak lehce nezvykne.

Proto Tereze udělalo velkou radost, když ji vedení věznice Kot Lakhpat nechalo v pondělí 20. dubna přestěhovat do nové cely. „Terezu přestěhovali z prvního patra do přízemí. Nová cela je chladnější a vzdušnější,“ popsal Blesku pákistánský novinář Alí Aršád.

Tereza ve své poslední cele strávila asi rok, a jak to vypadá, se změnou je velmi spokojená. Podle žurnalisty dokonce Tereza poslala vedení nápravného zařízení poděkování. Aby také ne. „Novou celu ochlazuje klimatizace,“ zmínil Aršád hlavní devízu Terezina obydlí. Mladá Češka tak stráví léto v chládku.

Pákistánští celníci zadrželi Terezu Hlůškovou 10. ledna 2018 na letišti v Láhauru. V jejím kufru našli bezmála devět kilogramů heroinu, za což Tereza v březnu 2019 vyfasovala osm let a osm měsíců odnětí svobody. Proti rozsudku se odvolala.

vlastadodo@gmail.com ( 12. září 2020 15:50 )

Ať se sakra zamyslí co pašovala a na oběti, které rodiče pochovali.Štětku dělat jí za prachy nestačilo!! Ať si to odsedí.

vlastadodo@gmail.com ( 12. září 2020 15:48 )

Ať se sakra zamyslí co pašovala a na oběti, které rodiče pochovali.Štětku dělat jí

zamlzena ( 13. srpna 2020 13:23 )

Je medializovaná, a tak se jí asi snaží vyhovět.Nemůže ale čekat milost, když za pašování se tam i popravuje.

neznalek88 ( 27. dubna 2020 18:50 )

No čím asi? Sexem s každým pákistánským muklem. Tak alespoň holka nevyjde ze cviku, však se i tímto živila.

Kacah ( 27. dubna 2020 11:21 )

Čímpak asi za ty výhody platí, kromě toho, že cubka konvertovala

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání