Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Slavnou playmate našli doma mrtvou: Před smrtí sdílela šokující video z nemocnice!

Autor: rc - 
23. dubna 2020
16:06

Všechny fanoušky šokovala zpráva o smrti bývalé hvězdy Playboye Ashley Mattinglyové. Třiatřicetiletá playmate byla nalezena mrtvá ve svém domě v Texasu. Podle rodiny se dlouhou dobu potýkala se závislostí na alkoholu a návykových látkách. Na sociální síti instagram ve svém posledním videu, které natočila z nemocnice, fanouškům sdělila, že se opila a zvracela krev.

Ještě před pár lety měla Ashey Mattinglyová svět u nohou. Krásná blondýnka byla hvězdou Playboye a její fotografie zdobily titulní strany. Její krásu obdivovaly tisíce mužů po celém světě, a dokonce byla zvaná i na party Hugha Hefnera v jeho pověstné vile. Ovšem od té doby uplynul nějaký čas a poté, co Ashley ukončila kariéru playmate, zažívala těžké časy.

V roce 2012 byla přítelkyní herce Lanea Garrisova, hvězdy slavného seriálu Útěk z vězení. Vztah však neměl šťastný konec. Lane měl blondýnku napadnout v jejich domě v Beverly Hills a strávil dva měsíce ve vězení. O čtyři roky později skončila v želízkách i Ashley, když řídila pod vlivem a golfovým vozíkem narazila do čtyř zaparkovaných aut.

Ashley se po skončení kariéry modelky přestěhovala z Kalifornie do Austinu v Texasu, aby byla blíž rodině. Nicméně i tam bojovala se svými démony. Byla závislá na alkoholu a omamných látkách. „Zřejmě to není žádné tajemství, že Ashley bojovala s alkoholem a návykovými látkami, ale chtěla a snažila se tak moc, aby se vyléčila,“ uvedli její sourozenci Billy a sestra Christy pro britský deník Daily Mail.

V posledních měsících svého života Ashley o svém boji informovala i fanoušky na sociální síti. „Já Ashley Mattinglyová se jen tak nevzdám, pamatujte si to,“ sdílela v únoru v příspěvku. „Smrt není zábavná,“ sdílela v dalším. Nicméně podle příspěvku se zdálo, že se jí daří i lépe. Často sdílela fotografie ze svého života, které nenapovídaly tomu, že se její život ubírá k lepšímu.

Ovšem opak byl pravdou. Minulý týden se na instagramu objevilo video, na němž Ashley leží v nemocnici. „Nejsem v karanténě, jen jsem se řídila špatnou radou a hrozně moc pila, kvůli čemuž jsem zvracela hodně krve. Prosím, zpomalte s pitím,“ sdělila svým fanouškům. Přestože se v nemocnici zotavila, nakonec si vzala sama život.

Přátelé ji našli mrtvou v jejím domě, když ji šli zkontrolovat, zdali je v pořádku. Z její náhlé smrti jsou v šoku její fanoušci i bývalé kolegyně. „Jsem zničená. Má kamarádka Ashley Mattinglyová spáchala sebevraždu. Jestliže máte potíže, prosím, zavolejte pomoc. Bylo jí jen třiatřicet let. Odpočívej v pokoji,“ naspala na sociální síť Carrie Stevensová a přiložila fotografii, na níž je s Ashley a Hughem Hefnerem, který zemřel v roce 2017.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání