Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šokující záběry z přeplněných nemocnic v New Yorku: Pacienti vykonávají potřebu do lavorů před ostatními!

Autor: ran, ČTK - 
3. dubna 2020
16:42

Na veřejnost se dostalo video a fotografie, které byly údajně pořízeny v jedné z newyorských nemocnic. Je na nich vidět, že tamní zdravotní systém kolabuje pod náporem pandemie koronaviru. 

Obrázky, které mají pocházet z nemocnice v newyorském Queensu, ukazují že tamní zaměstnanci mají více než napilno. Pacienti leží na lůžkách naražených těsně na sebe všude kolem stěn, ještě nepřijatí pacienti zase posedávají kde se dá. Zprávu o tom, jak to vypadá „v první linii“ v New Yorku, přinesl server Daily Mail. 

Jak server informoval, s nemocnicí se zatím nepodařilo spojit, aby se mohla vyjádřit k situaci a chaosu, který v zařízení panuje. Zda jsou všichni z přítomných nakaženi koronavirem, také není jasné. Pacienti s přidělenými lůžky jsou nuceni vykonávat potřebu přímo mezi všemi do lavorů, které jim zdravotníci roznášejí. 

Video  Přeplněná nemocnice v New Yorku.  - Facebook
Video se připravuje ...

Na videu, které bylo v nemocnici také natočeno, je mimo jiné slyšet zaměstnance, jak se snaží v množství příchozích zorientovat. „Komu z vás je tady nejhůř, kdo jste nejvíc nemocný?“ ptá se pacientů. Za postupující nákazy koronavirem v New Yorku lékaři zaměřují svoji péči přednostně na nejohroženější pacienty. 

Jak uvedla v pátek ČTK, ve Spojených státech se již koronavirem nakazilo přes 245 000 osob a téměř 6 000 jich zemřelo. 

kuniksicht ( 7. dubna 2020 19:36 )

Meleš kravoviny jak ten stabilní génius. Drtivá většina nelegalnich platí daně IRS. Proto mají ITIN.V zaměstnání jim strháváji státni i federalni dane, strháváji jim sociální i zdravotni. Plní státní kasu a nedostanou nic protože nemají legální status. Ale ve spitale tě nenechají chcipnout když zdr pojistku nemas.od toho jsou městské nemoc ice

kuniksicht ( 7. dubna 2020 19:22 )

Jenže to má jeden háček....... Vymiraji lidé ve vyspělých státech, co vytváří HDP...... A jak je známo, v těchto státech je porodnost menší než úmrtnost.......a naopak, tam kde se moc nedělá, Africké státy, tam se mnozí jako krysy, což nikomu nic nepřinese, kromne migrace do Evropy.

kuniksicht ( 5. dubna 2020 05:26 )

Jinak na tom videu nevidím nic z toho, co se píše v titulku. Je to na 99.9% belleve hospital na 1 AV. Městský špitál sousedící z NY university. Učí se zde studenti jako v českých FN. Takže je dotovan gov. a poskytuje péči širokému spektru obyvatel NY.

kuniksicht ( 5. dubna 2020 05:18 )

Souhlas. Návštěva emmergency room, třeba jen s teplotou, ale třeba i ledvinovou klikou tě vyjde na min $800 plus další vyšetření MRI, CT, XRay. Jsou to sumy. MRI kolene, 30 min vyšetření 2700🤣

kuniksicht ( 5. dubna 2020 05:14 )

České zdravotnictví bylo založeno na solidarnosti.... To se pomalu ale od R. 89 pomalu vytraci. V USA si můžeš platit zdravotní pojištění, může jej za tebe platit zaměstnavatel a pokud práci stratis tak se musíš hlásit o tkz. COBRA.... Myslím, že tě pokrývají 12 mes ale tím si nejsem jistý. Ti, co mají malý příjem mohou využít emmergency Medicare, spitalniho ošetření a platíš u něj podle výdělku. $15-50.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa